S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

  Uitgebracht voor PC

  Genres: Shooter & first-person shooter

  Gemaakt door GSC Game World en uitgegeven door GSC Game World

  S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl Artikelen

  Top 10 beste THQ games - herinneringen aan een verloren bedrijf

  Wat zijn de 10 beste THQ games? Het Amerikaanse gamebedrijf ging meer dan vijf jaar geleden ten onder aan geldproblemen. Ze heeft een indrukwekkende lijst van games en franchises achter gelaten, sommige die recentelijk terug zijn gekeerd onder de THQ naam. Kijk mee naar de beste games van het gesloten bedrijf!

  10 oude PC games die het oppakken waard zijn

  Soms heb je wel eens een periode waarin je niet weet wat je moet spelen. Een kijkje in je stoffige, oude kast kan dan misschien wel wat leuks opleveren. Misschien wel een oude klassieker uit 2001. Je kan ze zomaar tegenkomen en daarom zetten wij 10 oude pc games die het oppakken waard zijn op een rij.

  Top 10 pc games die je gespeeld moet hebben

  De afgelopen en komende maanden is de pc niet ontzien als platform waar een hoop games voor uit zullen komen of zijn gekomen. Maar wat zijn nou echt pc titels die je gespeeld moet hebben of welke een sublieme ervaring geven ten opzichte van hun console variant? Lees het in deze top 10 pc games die je gespeeld moet hebben!

  Top 10 beste postapocalyptische games

  Op 10 november komt Fallout 4 uit. In een postapocalyptische wereld ga je op avontuur en kom je de gekste gemuteerde wezens tegen. Het postapocalyptische thema is geen nieuw verschijnsel: veel games naast de Fallout franchise hebben sinds de jaren ’80 hebben een postapocalyptisch sfeer. De top 10 beste postapocalyptische games hebben we hier voor je opgesteld.

  S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl Nieuws

  S.T.A.L.K.E.R. krijgt spiritueel vervolg op Kickstarter

  De S.T.A.L.K.E.R. ontwikkelaars van GSC Game World hebben een Kickstarter-pagina aangemaakt voor een postapocalyptische survivalgame genaamd Areal. Het spel wordt genoemd als de "definitieve spirituele opvolger" van S.T.A.L.K.E.R.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.