S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat

  Uitgebracht voor PC

  Gemaakt door GSC Game World en uitgegeven door GSC Game World

  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Artikelen

  Oude games spelen? Dit zijn de verborgen pareltjes van de redactie

  Jaarlijks worden er zoveel games gemaakt dat het inmiddels goed mogelijk is dat de Atlantische oceaan gevuld kan worden met alle hoesjes. Het is dan ook logisch dat sommige games ondergesneeuwd worden ondanks dat ze fantastisch zijn. Als je wat nieuwe games wil spelen, kun je deze verborgen pareltjes volgens de redactie spelen.

  Top 10 pc games die je gespeeld moet hebben

  De afgelopen en komende maanden is de pc niet ontzien als platform waar een hoop games voor uit zullen komen of zijn gekomen. Maar wat zijn nou echt pc titels die je gespeeld moet hebben of welke een sublieme ervaring geven ten opzichte van hun console variant? Lees het in deze top 10 pc games die je gespeeld moet hebben!

  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Nieuws

  S.T.A.L.K.E.R. krijgt spiritueel vervolg op Kickstarter

  De S.T.A.L.K.E.R. ontwikkelaars van GSC Game World hebben een Kickstarter-pagina aangemaakt voor een postapocalyptische survivalgame genaamd Areal. Het spel wordt genoemd als de "definitieve spirituele opvolger" van S.T.A.L.K.E.R.

  Muis lag door Windows 8.1?

  Volgens enkele geluiden op de site Reddit heeft de laatste update van Windows 8, patch 8.1, ervoor gezorgd dat sommige games onspeelbaar zijn door mouse lag en het verspringen van de cursor.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.