Ryse: Son of Rome Nieuws

  Xbox Live Deals - Battlefield, Halo en Star Wars

  De wekelijkse Xbox Live deals zijn weer bekend. Deze week is de lijst enorm lang met ook veel titels voor de Xbox 360 in de uitverkoop. Vooral de Battlefield Xbox Live deals voor zowel Xbox One als 360 kan je niet laten gaan als je een van de consoles bezit.

  Ryse: Son of Rome voor PC krijgt geen microtransacties

  Ryse: Son of Rome voor de PC krijgt geen microtransacties, anders dan de Xbox One-versie die wel microtransacties had. Dit maakte Crytek bekend via zijn officiële website.

  Ryse: Son of Rome verschijnt 10 oktober voor PC

  De PC versie van Ryse: Son of Rome heeft een releasedatum gekregen, de game verschijnt 10 oktober. Ryse: Son of Rome heeft een adviesprijs van 39,99 euro. Wie de game pre-ordert bij deelnemende verkopers krijgt een digitale kopie van de soundtrack.

  Ryse voor PC geen snelle port

  Vorige week werd duidelijk dat Ryse: Son of Rome naar de PC zal komen. De voormalig Xbox One exclusieve game wordt echter niet even snel naar het platform gebracht.

  Ryse met alle DLC naar Xbox One in Legendary Edition?

  Later dit jaar komt Ryse: Son of Rome naar de PC. Het lijkt er nu ook op dat de game een speciale editie voor de Xbox One krijgt met daarin alle DLC.

  Ryse: Son of Rome komt naar PC

  Ryse: Son of Rome komt naar PC. De game was eerst alleen verkrijgbaar exclusief voor de Xbox One. Crytek zal de digitale distributie van de PC versie verzorgen, Deep Silver verzorgt de fysieke distributie.

  Ryse DLC brengt vijf nieuwe maps

  Nieuwe downloadbare content voor de Xbox One-exclusive Ryse: Son of Rome introduceert vijf nieuwe maps voor de multiplayer van die game. De optionele content draagt de naam 'Morituri Pack' en huisvest drie nieuwe arena's voor de Gladiator-modus en twee maps voor het Survival-speltype.

  Crytek waarschuwt voor magere 8GB RAM van PlayStation 4 en Xbox One

  Sean Tracey, engine business development manager bij Crytek, laat weten dat de 8GB RAM die in de PlayStation 4 en Xbox One zit makkelijk te vullen is. En dat terwijl we amper een jaar in deze generatie consoles zitten.

  Ryse krijgt derde DLC 'Duel of Fates'

  Ryse: Son of Rome, de gladiatorengame voor de Xbox One, ontvangt vanaf nu het derde pakket aan downloadable content, te weten 'Duel of Fates'.

  Hoofdpersonage Ryse had 130 miljoen polygonen

  Marius, de hoofdpersoon in de gladiatorengame Ryse: Son of Rome, had voor de optimalisatie van de game voor Xbox One 130 miljoen polygonen. Nu zijn dat er nog 'slechts' 85 miljoen. Dat bleek nadat senior character artist Abdenour Bachir en art technical director Christopher Evans van ontwikkelaar Crytek een demo lieten zien op de Game Developers Conference vorige week.

  Challenge Editor Ryse: Son of Rome geschrapt

  Microsoft heeft bevestigd dat de Challenge Editor die in samenwerking met de SmartGlass app zou moeten werken niet meer zal verschijnen.

  Volgende week DLC voor Ryse: Son of Rome

  Vanaf 28 februari is het mogelijk om de DLC Mars' Chosen Pack voor de Xbox One-titel Ryse: Son of Rome te downloaden via de Xbox Games Store.

  Microsoft test goedkopere Xbox One games

  Microsoft heeft aangegeven te willen testen met het verlagen van de prijzen van digitale games. Als begin hiervan zal vanaf morgen Ryse: Son of Rome goedkoper worden.

  Ryse: Son of Rome krijgt gratis DLC

  De gladiatorengame Ryse: Son of Rome heeft gratis DLC gekregen. Dat bevestigt Larry Hryb, ook wel Major Nelson genoemd, op zijn blog.

  'Microsoft leert nog van microtransacties'

  Xbox One launchtitels als Ryse: Son of Rome, Forza Motorsport 5 en Killer Instinct hebben gemixte reacties gekregen over het feit van microtransacties. Hoofd van Microsoft, Phil Spencer, geeft aan dat het bedrijf nog bezig is met een strategie voor de microtransacties.

  Ryse: Son of Rome krijgt season pass

  Ryse: Son of Rome, de gladiatorengame van Crytek en launchgame voor de Xbox One, krijgt een season pass. Dit maakten Microsoft en Crytek gisteren bekend. De season pass gaat de deur uit voor 20 dollar (waarschijnlijk hetzelfde bedrag in euro's) en zal vier uitbreidingspakketten huisvesten in de maanden na release.

  Serie voor Ryse: Son of Rome bevestigd

  Er komt een web serie van Ryse: Son of Rome. De actieserie zal Ryse: Son of Rome 'The Fall' heten en verschijnt vanaf 5 november op het Youtube-kanaal van website Machinima. Dat maakte de eerdergenoemde site vandaag bekend.

  Web series voor Ryse: Son of Rome?

  De actiegame Ryse: Son of Rome krijgt misschien een series op het internet. Er is namelijk een plaatje vrijgekomen op de homepage van Xbox.com waarin staat dat er een Ryse: Son of Rome serie komt. Het plaatje is inmiddels van de site gehaald.

  Crytek bekritiseerd door Twitter trivia

  Ontwikkelaar Crytek is het onderwerp van discussie op Twitter. Via hun Ryse: Son of Rome Twitteraccount liet de ontwikkelaar enkele weetjes over hun nieuwste game weten, maar deze werden niet gewaardeerd.

  Vervolg op Ryse: Son of Rome geruchten

  Crytek is al heel lang bezig met de ontwikkeling van Ryse: Son of Rome, maar in november van dit jaar en voor ons in februari van volgend jaar, komt de game eindelijk uit. Nog voordat wij deze datum gaan halen, komen er al de eerste geruchten over een vervolg naar buiten.

  Bedenk een naam voor de kill move in Ryse

  De Duitse ontwikkelaar Crytek nodigt haar fans uit om een naam te bedenken voor een Quick Time Event Finisher in Ryse: Son of Rome. Via de hashtag #rysemove2 kun je meedoen en maak je kans op verschillende prijzen.

  Crytek had veel ideeën voor Ryse: Son of Rome

  Ontwikkelaar Crytek heeft bevestigd dat ze met flink wat ideeën hebben gespeeld voordat ze besloten dat hun nieuwe game Ryse: Son of Rome wordt. Het Duitse bedrijf heeft zelfs drie prototypes gemaakt voordat ze blij waren met het idee.

  Nintendo niet onder indruk line-up Xbox One en PlayStation 4

  President van Nintendo in Amerika, Reggie-Fils Aime, is niet onder de indruk van van de launch line-ups van de Xbox One en de PlayStation 4. Volgens hem loopt Nintendo voor op zijn concurrenten op dit moment.

  Inhoud Xbox One Day One launchgames bekend

  De ontwikkelaars van Dead Rising 3, Ryse: Son of Rome en Forza Motorsport 5, hebben meer details vrijgegeven over de inhoud van de Day One versies van de games.

  Ryse: Son of Rome krijgt microtransacties

  De Xbox One launch titel Ryse: Son of Rome zal microtransacties hebben. Dat bevestigt Microsoft tegenover de gamewebsite videogamer.com op de Gamescom.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.