Ryse: Son of Rome

  Uitgebracht voor Xbox One & PC

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door Crytek en uitgegeven door Microsoft Studios & Deep Silver

  5

  Ryse: Son of Rome Artikelen

  Oude games spelen? Dit zijn de verborgen pareltjes van de redactie

  Jaarlijks worden er zoveel games gemaakt dat het inmiddels goed mogelijk is dat de Atlantische oceaan gevuld kan worden met alle hoesjes. Het is dan ook logisch dat sommige games ondergesneeuwd worden ondanks dat ze fantastisch zijn. Als je wat nieuwe games wil spelen, kun je deze verborgen pareltjes volgens de redactie spelen.

  Beste Xbox One graphics - De mooiste Xbone titels

  Graphics junkies opgelet! De Xbox One heeft een aantal prachtige games in petto, waar je net zo graag naar kijkt als dat je er mee speelt. Deze lijst is daarom opgedragen aan de games met de beste Xbox One graphics. Deze games zet je aan als je ècht indruk wil maken!

  5 Korte Xbox games - Lekker korte Xbox games!

  Soms heb je gewoon even geen tijd om een lange game te doorlopen. Of geen zin in een ellenlang avontuur. Dus ga je op zoek naar een korte game. Wij geven je 5 korte Xbox games die exclusief voor de consoles van Microsoft verschenen.

  De top 10 beste Xbox One games

  Jullie hebben kunnen stemmen op de top 10 beste Xbox One games en hier is het resultaat. Er staat een hoop moois in, waaronder twee titels van dezelfde franchise in de top vijf! Snel verder lezen dus en laat in de comments weten welke games jij mist of dat je het gewoon compleet eens bent met dit lijstje.

  Ryse: Son of Rome Review

  Ryse: Son of Rome was vorig jaar het paradepaardje van de Xbox One op grafisch gebied. Nu krijgt de game een opgepoetste PC versie en kun je helemaal los gaan met de beeldinstellingen voor een nóg mooiere ervaring. Maar is dat genoeg om de repetitieve gameplay verdraagbaar te maken?

  Ryse: Son of Rome Nieuws

  Xbox Live Deals - Battlefield, Halo en Star Wars

  De wekelijkse Xbox Live deals zijn weer bekend. Deze week is de lijst enorm lang met ook veel titels voor de Xbox 360 in de uitverkoop. Vooral de Battlefield Xbox Live deals voor zowel Xbox One als 360 kan je niet laten gaan als je een van de consoles bezit.

  Ryse: Son of Rome voor PC krijgt geen microtransacties

  Ryse: Son of Rome voor de PC krijgt geen microtransacties, anders dan de Xbox One-versie die wel microtransacties had. Dit maakte Crytek bekend via zijn officiële website.

  Ryse: Son of Rome verschijnt 10 oktober voor PC

  De PC versie van Ryse: Son of Rome heeft een releasedatum gekregen, de game verschijnt 10 oktober. Ryse: Son of Rome heeft een adviesprijs van 39,99 euro. Wie de game pre-ordert bij deelnemende verkopers krijgt een digitale kopie van de soundtrack.

  Ryse voor PC geen snelle port

  Vorige week werd duidelijk dat Ryse: Son of Rome naar de PC zal komen. De voormalig Xbox One exclusieve game wordt echter niet even snel naar het platform gebracht.

  Ryse met alle DLC naar Xbox One in Legendary Edition?

  Later dit jaar komt Ryse: Son of Rome naar de PC. Het lijkt er nu ook op dat de game een speciale editie voor de Xbox One krijgt met daarin alle DLC.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.