RuneScape Nieuws

  RuneScape en Old School RuneScape komen naar Steam

  De MMORPG’s RuneScape en Old School RuneScape zullen binnenkort niet alleen meer hun eigen lokale client van studio Jagex hebben om te spelen. Medio oktober zal RuneScape 3 verschijnen op Steam, een paar maanden later (begin 2021) volgt ook jongere variant Old School RuneScape.

  Grote RuneScape update laat spelers hun grootste nachtmerrie confronteren

  Eindbazen verslaan om daarmee geld te verdienen is in RuneScape niets nieuws, maar een gevecht dat zich letterlijk afspeelt tegen een nachtmerrie wel. De Old-School versie van de MMORPG, genaamd Old School RuneScape, introduceert met The Nightmare of Ashihama een reden om terug te keren naar het grondgebied van de vampiers: Morytania.

  RuneScape verjaardag gepaard met grote overhaul van skills

  Wat begon als kleinschalig en behoorlijk ruw project, groeide uit tot een MMORPG met de naam RuneScape. De game viert deze week de achttiende verjaardag en viert dat groots: De RuneScape verjaardag ziet twee van de oudste vaardigheden compleet vernieuwd worden, waardoor spelers zichzelf nog sterker kunnen maken!

  RuneScape Dimension of the Damned uitbreiding is vandaag uit

  Lekker griezelen vlak voor Halloween kan de komende tien dagen ook in the MMORPG RuneScape. Studio Jagex introduceert namelijk een nieuwe spelmodus, genaamd RuneScape Dimension of the Damned. Deze modus werd op RuneFest 2017 al tussen neus en lippen door genoemd.

  Old School RuneScape Fossil Island onthuld door Jagex

  De MMORPG RuneScape staat bol van fabeltjes en mythes en de meeste daarvan worden nooit meer dan dat. Behalve het Old School RuneScape Fossil Island. Dat is namelijk vanaf vandaag in het spel te bezoeken en te verkennen.

  RuneScape mobiele versie verschijnt eind 2017

  Groot nieuws voor spelers van de MMORPG RuneScape en old-school RuneScape. Studio Jagex kondigt vandaag aan dat de game een old-school RuneScape mobiele versie krijgt aan het eind van dit jaar. De mobiele versie van RuneScape 3 komt daarna.

  RuneScape jubileumdocumentaire gratis te bekijken

  Een nieuwe RuneScape jubileumdocumentaire is gratis te bekijken. Ontwikkelaar Jagex plaatste de video op het officiële RuneScapekanaal van Youtube.

  Old school Runescape vier jaar oud en viert dit op grootse wijze

  Nu Old School Runescape vier jaar oud is, wordt dit groots gevierd. Zo zijn er verschillende in-game festiviteiten, extra world servers en een groot e-Sportstoernooi.

  Nieuwe Runescape quest Sliske's Endgame komt eraan

  In Runescape is er al jarenlang een strijd tussen twee goden: Saradomin en Zamorak. Deze twee goden spelen een grote rol in Runescape en hebben ook al jarenlang een speciale questline waar zij de strijd met elkaar aangaan. Deze questline komt nu ten einde met de Runescape quest Sliske's Endgame.

  RuneScape Premier Club geïntroduceerd

  De makers van RuneScape hebben bekendgemaakt een nieuw abonnementsoort toe te voegen aan zowel de oude versie van RuneScape als de nieuwe. De RuneScape Premier Club biedt veel kortingen en veel extra's.

  Nieuwe RuneScape uitbreiding Eastern Lands is grootste ooit

  RuneScape spelers kunnen hun geluk niet op. Tijdens gamescom is het eerste deel van een nieuwe RuneScape uitbreiding live gegaan, tegelijk met een trailer van de grootste uitbreiding ooit die door het leven gaat als Eastern Lands.

  Runefest 2016 krijgt officiële datum

  Met veel updates rondom Runescape en Runescape Chronicles het afgelopen jaar kon uiteraard het jaarlijkse evenement Runefest niet uitblijven. Nu zijn de datum en andere details voor Runefest 2016 daadwerkelijk naar buiten gebracht door studio Jagex. Voor wie als eerste wil horen over aankomende updates zal zaterdag 17 september vrij moeten houden.

  Runescape NXT brengt verbeterde graphics en is vanaf nu beschikbaar

  Er wordt vaarwel gezegd tegen Java, want Runescape heeft een nieuwe engine omarmd. Runescape NXT zorgt voor een visuele verbetering.

  Runescape documentary release gevierd in Londen

  In Londen werd de Runescape documentary release op een toepasselijke manier gevierd. Een groep verklede enthousiastelingen heeft in de Engelse hoofdstad uitnodigingen uitgedeeld voor de opkomende documentaire over de MMORPG.

  Runescape Zeah continent vanaf vandaag bereikbaar

  Het Runescape Zeah continent is vanaf vandaag beschikbaar. Speciaal voor het vijftienjarige bestaan van de MMO is dit continent ontwikkeld. In de komende 12 maanden krijgt de game veel updates. Het is speciaal voor Old School Runescape.

  Nieuwe RuneScape content aangekondigd vanwege 15-jarig bestaan

  Jagex Games Studios, de ontwikkelaar van de populaire MMORPG game RuneScape heeft vandaag aangekondigd dat er nieuwe RuneScape content wordt uitgebracht vanwege het 15-jarig bestaan van de game. De content loopt door in 2016.

  Runescape Christmas event 2015 begint vanaf vandaag

  Het Runescape Christmas event 2015 gaat vanaf vandaag van start. Kerstmis wordt dit jaar in Runescape gevierd met een adventskalender, een mini-quest en de terugkeer van de zogenaamde winter weekends.

  RuneFest 2015 content aankondigingen

  Jagex Games Studio heeft op de daverend succesvolle RuneFest 2015 content aangekondigingen gedaan voor RuneScape. De online game wordt met enkele toevoegingen aanzienlijk uitgebreid, maar komt ook met een geheel nieuwe game, namelijk Chronicle: RuneScape Legends.

  RuneScape oprichters keren terug voor Anniversary Quest

  Op RuneFest 2015 is aangekondigd dat twee van de oprichters van RuneScape tijdelijk terug zullen keren. De RuneScape oprichters zullen een quest ontwerpen om het vijftienjarig jubileum van de game te vieren.

  Chronicle RuneScape Legends - Nieuwe spelmodus voor RuneScape

  Bij het jaarlijkse evenement RuneFest is de komst van Chronicle RuneScape Legends aangekondigd. In november komt er een gesloten bèta voor de nieuwe RuneScape spelmodus waarin een strategisch kaartspel de hoofdrol speelt.

  League of Legends, Diablo III, Runescape en meer offline door DDOS

  Niet alleen Sony heeft last van DDOS-aanvallen op zijn servers. Ook tal van PC-games zijn op dit moment slachtoffer van hackers die proberen de spellen offline te halen.

  RuneScape krijgt eerste expansion pack

  RuneScape krijgt vandaag zijn eerste expansion pack, Lost City of the Elves. Lost City of the Elves is het laatste deel van de Elf Quest campagne, die 2002 begon met Plague City. De expansion bevat de grootste quest tot nu toe, Plague's End.

  RunesCape introduceert Legacy Mode

  RuneScape krijgt een nieuwe modus genaamd Legacy Mode. Spelers konden via een poll genaamd "Power to the Players" aangeven wat ze wilden zien, en daar kwam de Legacy Mode uit.

  Nieuwe Grandmaster quest voor RuneScape

  Er is nieuwe content gelanceerd voor RuneScape. De nieuwe Grandmaster quest is speciaal ontworpen voor spelers met een hoog level. Het lost oude mysteries op en introduceert zeer sterke vijanden, zodat er genoeg uitdaging is voor de veteraan.

  Runescape spelers halen 90.000 dollar op voor goed doel

  Gamers zijn niet alleen egoïstische, asociale mensen die hele dag op hun kamer zitten en daar niet vanaf komen. Spelers van de game Runescape hebben zich van hun goede kant laten zien door veel geld op te halen voor het goede doel.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.