RuneScape Artikelen

  RuneFest 2015 - Een feest voor draken, orks en..XGN!

  De jaarlijkse editie van RuneFest vond afgelopen weekend plaats in Londen. Op RuneFest 2015 mocht voor het eerst ook pers aanwezig zijn. Als enige van de Benelux mochten wij bij dit RuneScape feest aanwezig zijn en alle dingen die RuneFest te bieden heeft, uitgebreid bekijken. Hier lees je alles wat je moet weten.

  Interview - RuneScape 3: 'Knallende start voor nieuwe tijdperk'

  RuneScape 3 is alweer even beschikbaar en menig gamer heeft zich inmiddels gestort op alle nieuwe content die deze grote update met zich meebrengt. De nieuwste quest is onlangs ook verschenen en het wereldevenement is nu ook al een tijdje aan de gang. Tijd dus om een gesprek aan te gaan met het team achter deze grootse game. Wij spraken met Dean Ollive, Content Development Manager bij Jagex, over hoe de release tot nu toe is verlopen.

  Rondetafelgesprek met Jagex tijdens RuneScape 3 trip

  Onlangs werden we door Jagex uitgenodigd in het prachtige Manchester in Engeland om daar het allereerste RuneScape evenemenent ooit bij te wonen. RuneScape 3 komt er namelijk aan en de studio vond het daarom hoogtijd om de pers even kennis te laten maken met de game. XGN kon het spel ook flink aan de tand voelen en sprak met de mannen van Jagex over deze grootste updates ooit voor de massive multiplayer online game.

  RuneScape 3 Preview

  Als je RuneScape als een persoon zou uitbeelden dan was het een oud mannetje met een stok en een baard die tot aan de grond reikt. Het spel bestaat al zo’n vijftien jaar en is daarmee een van de oudste actieve massive multiplayer online role-playing games die er zijn. Toch denkt ontwikkelaar Jagex dat er nog steeds genoeg leven zit in de senior onder de MMO's. De studio zette zelfs een wereldwijd evenement op touw om het aankomende RuneScape 3 te promoten. Wij waren hier aanwezig en na het zien van de eerste beelden kunnen we al één ding concluderen. Het oudje bevindt zich in het hoogtepunt van zijn leven.

  RuneScape: Pas op voor verslaving

  De free-to-play massive multiplayer online game (MMOG) RuneScape haalde onlangs het indrukwekkende aantal van 200 miljoen geregistreerde accounts. Daarmee is de game één van de meest succesvolle in zijn genre. Hoe heeft ontwikkelaar Jagex het voor elkaar gekregen om zo’n unieke prestatie te leveren?

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.