RuneScape Artikelen

  Games ontwikkelen tijdens corona – RuneScape Desperate Measures release interview

  Veel contentupdates op de planning hebben staan voor een kalenderjaar, maar vervolgens moeten toezien hoe het coronavirus dwingt vanuit huis te moeten werken. Voor RuneScape was dit, net als zovele studio’s, het geval. Toch zette Jagex door en kwam recentelijk met een langverwachte quest nadat het eerder een nieuwe skill uitbracht. Hoe het de ontwikkelaar afging, lees je in dit RuneScape Desperate Measures interview!

  RuneScape Archeology release interview: Diep graven naar de beste rewards!

  Met 26 vaardigheden was er in de MMORPG RuneScape altijd al voldoende te doen, met de introductie van Invention in 2016 kwam de mogelijkheid erbij om zelf dingen uit te vinden. Vier jaar en een paar maanden later is het de beurt aan Archeology om de 28e skill in de game te worden en spelers de kans te geven hun mouwen op te stropen en hun innerlijke Indiana Jones los te laten. Wij spraken voorafgaand aan de RuneScape Archeology release met de makers: David Osborne (Mod Osborne), Tim Fletcher (Mod Jack) en Ryan Philpott (Mod Ryan).

  RuneFest 2019 announcements - Flinke verandering op komst na jaartje sparen!

  Duizenden mensen die afreizen naar een locatie om daar hun passie te bespreken: RuneFest. Elk jaar weer verbouwt studio Jagex een venue om spelers van de game RuneScape de kans te geven hun ervaring in het echt mee te maken. Ook in 2019 vond de conferentie weer plaats, dit keer net als vorig jaar in Farnborough. Na een jaartje sparen, werd er afgelopen weekend eindelijk groots uitbetaald en de grootste van de RuneFest 2019 announcements vind je hier terug!

  RuneScape Land out of Time preview: Jurassic Park komt naar Gielinor!

  Speel de dino-geluiden maar af, werp nog een blik op de poster met Jeff Goldblum en stap de wereld van Jurassic Park binnen! In de MMORPG RuneScape welteverstaan, aangezien de uitbreiding Land out of Time de speler daar mee naartoe neemt. In deze RuneScape Land out of Time preview, lees je wat je kan verwachten en of het nieuwe gebied bevalt!

  Beste gratis PC games in 2018 - Van battle royale tot MOBA

  Een game-pc is vrij prijzig. Daarbij moet je nog enkele accessoires aanschaffen, zoals een beeldscherm, toetsenbord en muis. Dan is het fijn om te weten dat er ook hele toffe gratis PC games zijn. Voor een Victory Royale gaan, je personage zo goed mogelijk trainen of een strategische zege behalen; het kan allemaal in de beste gratis PC games in 2018.

  RuneFest 2018 interview - Een druk jaar achter de rug en voor de boeg!

  Een afgeladen conferentiecentrum met talloze fans van de MMORPG RuneScape. Wij waren bij RuneFest2018 van de partij en spraken Matt Casey, Senior Product Manager bij Jagex. In dit RuneFest 2018 interview lees je over de terugblik op afgelopen jaar en kijken we alvast vooruit naar 2019!

  RuneFest Old School RuneScape interview - Nieuw jaar, nieuwe kansen

  Afgelopen weekend pakten we onze koffers om RuneFest te bezoeken in Londen. Het jaarlijkse evenement waar alle grote fans van de MMORPG elkaar ontmoeten en er een feestje van maken. Wij waren van de partij en gingen in gesprek met Jagex, de ontwikkelaar van RuneScape over het afgelopen jaar. In dit RuneFest Old School RuneScape interview lees alles!

  RuneFest 2018 fotoreportage - Overladen met nostalgie!

  In plaats van een behoorlijk grote venue in Battersea Park in London, werd de 2018 editie van RuneFest gehouden in het Farnborough International Exhibition Centre. Net buiten Londen en vele malen groter dan de voorgaande edities. Ook wij waren weer van de partij en hebben de mooiste kiekjes voor je op een rijtje gezet in deze RuneFest 2018 fotoreportage!

  RuneFest 2018 aankondigingen - Genoeg content voor elke scaper!

  Het was weer zover: RuneFest 2018 barstte los in Londen en deze keer waren de RuneFest 2018 aankondigingen van een nog hoger kaliber. Nieuwe steden, nieuwe vaardigheden en nieuwe versie van bestaande skills. Wij zetten de tofste RuneFest 2018 aankondigen voor je op een rijtje!

  RuneScape mobile preview - Handheld grinden als nooit tevoren

  Het duurde eventjes, maar nu is het dan toch eindelijk zover. De RuneScape mobile preview kan worden gelezen aangezien de mobiele versie van de MMORPG RuneScape eindelijk in de gesloten beta-fase is gekomen. Wat je kan verwachten van de titel, lees je hier!

  RuneScape mobile release interview met producer John Colgrave!

  Het opzwiepende deuntje, de twee kandelaren die de verschillende soorten ‘runes’ tonen en het ouderwetse inlogscherm. RuneScape leeft nog steeds en is zelfs bezig aan een opmars. Met de RuneScape mobile release die er aan komt, kan je binnenkort overal vissen, vuurtjes maken en wezens verslaan. Wij spraken de gameproducer, John Colgrave over de lange weg naar de release.

  Old School RuneScape guide voor een vijfjarig jubileum!

  Verstopt onder een dikke laag stof in een archiefkamer vol met spinnenwebben werd iets meer dan vijf jaar geleden een oude versie van de MMORPG RuneScape teruggevonden. Precies vijf jaar geelden kwamen de eerste servers online en wij interviewden de man aan het roer, Mathew Kemp, wat de Old School RuneScape guide tot succes is!

  RuneFest 2017 interview - Een druk jaar voor de boeg

  Er is flink wat nieuwe content op komst voor old-school RuneScape en RuneScape 3. Waar er vorig jaar veel beloften werden gemaakt tijdens RuneFest 2016, is niet alles binnen de gezette deadlines live gegaan. In dit RuneFest 2017 interview blikken we daarop terug en kijken we met de mensen van Jagex vooruit!

  Top 5 beste RuneScape features die een toevoeging zouden zijn

  Met RuneFest 2017 voor de deur is het een kwestie van tijd voordat we weten wat voor nieuwe content er in het spel gaat komen. Uiteraard hebben we zelf ook een lijstje met RuneScape features die we graag in het spel zouden zien. Welke, die lees je in deze lijst met RuneScape features die wij graag zouden zien!

  RuneFest 2017 aankondigingen - De plannen voor dit jaar!

  In hartje Londen werd ook dit jaar het evenement RuneFest georganiseerd. XGN.nl was er uiteraard weer bij en hoorden wat RuneScaper dit jaar kunnen verwachten. Welke nieuwe content de RuneScape spellen krijgen, lees je in deze RuneFest 2017 aankondigingen special!

  OSRS RuneScape Mobile Preview - De game voor onderweg!

  De grootste aankondiging van dit jaar uit de hoek van studio Jagex kwam in de vorm van een mobiele versie. Beide varianten van de MMORPG zullen op korte termijn naar de mobiele telefoon komen. Wat jullie kunnen verwachten, lees je in deze osrs RuneScape mobile preview!

  Top 5 redenen om RuneScape te spelen - Grinden tot je erbij neervalt

  RuneFest 2017 ligt om de hoek en dus is het een goed moment te kijken hoe het met de inmiddels 15 jaar oude MMORPG gaat. In deze lijst geven wij je 5 redenen om RuneScape te spelen!

  RuneScape mobiel features - Geen reden voor xp-waste meer

  Begin deze week kwam Jagex met de aankondiging dat RuneScape vanaf eind dit jaar op de mobiel te spelen is. Ook voor mensen die nog nooit van de game hebben gehoord is het een mogelijkheid om aan boord te stappen en de MMORPG op hun telefoon te spelen. De tofste RuneScape mobiel features staan hier op een rijtje.

  RuneScape Menaphos Preview - De gouden stad is er!

  Het heeft ontzettend lang geduurd, maar de tweede woestijnstad Menaphos is er eindelijk! Het stuk grond net naast Sophanem in de wereld van RuneScape krijgt na jaren leegstand grootse invulling. XGN.nl mocht alvast een kijkje nemen om te zien wat er allemaal te doen is en dat lees je in deze RuneScape Menaphos preview!

  Beste DLC voor 2017 - Uitbreiding van het nieuwe jaar

  Niet alleen qua gamereleases was 2016 een topjaar, ook op het gebied van vette DLC viel er weinig te klagen. Neem bijvoorbeeld de onaangekondigde Age of Empires 2 DLC. Wat er in 2017 in ieder geval voor gave DLC gaat komen, lees je in deze lijst met beste DLC voor 2017.

  Runefest 2016 RuneScape interview - Voor ieder wat wils

  Met zowel het Old-School RuneScape als het moderne RuneScape 3 heeft Jagex de handen vol aan het blijven maken van updates voor beide games. Zeker nu er meer mankracht bij andere projecten als Chronicle komt kijken, is er de vraag in hoeverre de RuneScapes daar onder lijden. Dat en meer vroegen wij in dit Runefest 2016 RuneScape interview!

  Runefest 2016 aankondigingen - Wat ons allemaal staat te wachten

  Met een gigantische hoeveelheid aan content en mogelijkheden is ook dit jaar Runefest weer een groot succes geweest. Het belangrijkste zijn uiteraard de Runefest 2016 aankondigingen met daarin alles wat RuneScapers komend jaar mogen verwachten. Wat er allemaal langs zal komen, lees je hier!

  Runescape map vernieuwingen - Interview met designer David Osborne

  Runescape lijkt de afgelopen jaren alleen maar groter te worden. Van een volledig nieuw kaartspel gebaseerd op de MMO tot 2 verschillende uitvoeringen van de titel. Hoewel de game al wat jaren meegaat, is de playerbase nog steeds ontzettend trouw en brengt ze veel input. Voor Runescape map vernieuwingen zijn we op gamescom even gaan zitten met David Osborne.

  RuneScape 15 jaar: Nieuwe aankondigingen voor RuneScape

  Dit jaar is RuneScape 15 jaar oud geworden en dat wordt door de makers flink gevierd. Bij het RuneScape persevenement in Londen werden nieuwe aankondigingen voor het jubileumjaar gedaan en was bovendien de première van de RuneScape documentaire RuneScape 15 years of adventure.

  De 10 meest memorabele Runescape momenten

  Het ooit zo populaire Runescape kent een paar lastige laatste jaren. Net als World of Warcraft zag studio Jagex de spelersaantallen behoorlijk teruglopen. Met de nieuwe Runescape 3 client op komst in een poging het tij te keren nemen wij je mee terug in het verleden, met deze top 10 meest memorabele Runescape momenten.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.