Rogue Warrior

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Gemaakt door Rebellion en uitgegeven door Rebellion

  2.0

  Rogue Warrior Artikelen

  Dit waren de slechtste games ooit

  Gamen is mooi: een goed verhaal volgen, spectaculaire acties ondernemen of gewoon lekker een gezin opvoeden in de Sims. Maar het gamen kan ook minder plezierig zijn. Bijvoorbeeld als je één van de zeven (of alle) onderstaande games moet spelen. Hoewel je met sommige in een uurtje klaar bent, zitten er titels tussen met zulke slechte besturing dat het je maanden kost de game te voltooien.

  De 25 meest teleurstellende PlayStation 3 games

  Na de top 25 van de beste PlayStation 3 games, is hier nu de lijst met de 25 meest teleurstellende PlayStation 3 games. Wellicht een iets moeilijkere opgave, maar desondanks toch te doen. Hieronder mijn 25-delige special van geflopte, mislukte en ronduit paupergames die de PS3 ons de afgelopen jaren gebracht heeft. Overigens: zoals de titel van dit artikel al aangeeft, gaat deze special over PS3-games die in mijn ogen tegenvielen. Dit betekent dus niet dat alle 25 genoemde games per definitie slechte games zijn.

  Rogue Warrior Review

  Tussen alle vette titels van de afgelopen maand is één game stiekem helemaal ondergesneeuwd. Ontwikkelaar Rebellion is namelijk met Rogue Warrior gekomen, waarin je je toepasselijk genoeg in de Koude Oorlog bevindt. Wij gingen de strijd aan met deze game en hoe dat uitpakte lees je in deze recensie.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.