Rogue Legacy

  Uitgebracht voor PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita & PC

  Genres: Actie & platformer

  Gemaakt door Cellar Door Games en uitgegeven door Cellar Door Games

  8.5

  Rogue Legacy Artikelen

  Top 10 beste PlayStation Store games - De digitale toppers!

  De PlayStation Store op de PlayStation 4 staat vol games. Waar een groot aantal games gewoon ook in de winkel te koop is, gaan wij het hebben over wat je alleen digitaal kunt vinden. Het gaat hierbij niet om exclusieve games, maar echt om de top 10 beste PlayStation Store games op de PlayStation 4.

  Top 5 beste PlayStation Vita games

  Jawel, we hebben weer een uitslag van de poll van afgelopen week. Toen konden jullie stemmen op de beste PlayStation Vita games! En we hebben een winnaar. Hier is de top 5 beste PlayStation Vita games!

  PlayStation Store Update - The Last of Us: Remastered & Sacred 3

  Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel? Neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor je uitlichten.

  7 indiegames voor de PlayStation Vita

  Misschien is de PlayStation Vita voor sommigen al reeds een vroege dood gestorven. Dan wordt het tijd dat ding uit de dood te doen herrijzen. De Vita heeft namelijk nog zeven verrassend leuke indietitels in aantocht. Games die we in deze special één voor één zullen toelichten.

  Rogue Legacy Review

  Wat je precies nalaat aan je kinderen is geen onderwerp waar je met plezier over nadenkt. In Rogue Legacy staat dit onderwerp juist centraal. Het bewijst maar weer eens hoeveel kinderen op hun ouders kunnen lijken. Alle familieleden van een zekere ridder hebben namelijk dezelfde drang om een groot kasteel te ontdekken en het kwaad te verslaan. Ze vergroten de kans op succes door de vaardigheden van hun voorvaderen over te nemen.

  Rogue Legacy Nieuws

  Bekijk de nieuwe Steam Sales

  Het is weer een nieuwe dag, dus zijn er ook weer een hele berg nieuwe aanbiedingen op Steam, de Steam Holiday Sales blijven maar doorgaan.

  Sony kondigt tal van indie games aan

  Tijdens de persconferentie van Sony op de Gamescom heeft Shahid Ahmad, senior business developer, een hele lading nieuwe indie games aangekondigd voor de PlayStation 4 en de PlayStation Vita.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.