Rocksmith 2014 Edition

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 & PC

  Genres: Muziek

  9

  Rocksmith 2014 Edition Artikelen

  De beste muziekgames - SingStar tot Rock Band

  Het is weer tijd voor de uitslag van de wekelijkse poll. Deze week kon je stemmen op de beste muziekgame. De stemmen zijn geteld, dus pak je bak popcorn en maak jezelf klaar voor de uitslag.

  Wekelijkse Xbox Live Update - Met taco's en Independence Day

  Het is in Amerika bijna Independence Day en dat moet op Xbox Live worden gevierd. En dat doe je blijkbaar met vuurwerk, Mexicaanse worstelaars en taco's.

  Wekelijkse Xbox Live Update - The Whole Package

  De E3 is afgelopen en Xbox Live lijkt weer wakker te worden. Afgelopen week is zoweer het 'hele pakket' verschenen: een game, een demo en een heleboel add-ons. Zo zien we het graag!

  Wekelijkse Xbox Live - De E3-editie?

  Zoals te verwachten, gaat alle aandacht in gameland nu uit naar de E3. Ondertussen blijft Xbox Live gewoon online en dus kunnen er games verschijnen. Wat hebben jullie allemaal gemist? Wij zetten het op een rijtje.

  Wekelijkse Xbox Live Update - add-ons galore

  Net als vorige week heeft Xbox Live deze week alleen add-ons in de aanbieding. Gelukkig zijn het niet de kleinste pakketjes, met uitbreidingen voor Call of Duty, Watch Dogs en Street Fighter. Bekijken dus!

  Rocksmith 2014 Edition Nieuws

  Rocksmith 2014 Edition komt naar PS4 en Xbox One

  Ubisoft heeft Rocksmith 2014 Edition voor de consoles officieel aangekondigd. De game ligt 6 november in de winkelschappen. In 2013 verscheen Rocksmith 2014 Edition voor de PS3 en Xbox 360.

  ESRB voegt Rocksmith 2014 voor PS4 en Xbox One toe

  Ubisoft brengt gitaarsimulator Rocksmith 2014 mogelijk naar de PlayStation 4 en Xbox One. De ESRB, de Amerikaanse classificatiebond voor games, heeft die versies van de muziekgame namelijk aan zijn database toegevoegd.

  CoD: Ghosts en meer in de uitverkoop bij Steam

  Terwijl jullie nog aan het kerstontbijt zitten, heeft Steam alweer een nieuwe lading aan Steam Sales online gezet. Kijk snel of jouw favoriete game ertussen zit om zo voor jezelf een kerstcadeautje te scoren.

  Rocksmith 2014 krijgt Muse DLC

  Liefhebbers van Muse die Rocksmith 2014 thuis hebben liggen, kunnen binnenkort hun hart weer ophalen. De muziekgame krijgt vandaag DLC, die vijf nummers van de band aan het spel voegt.

  Rocksmith 2014 krijgt Iron Maiden DLC

  Rocksmith 2014 heeft Iron Maiden DLC gekregen. Dit pakket voegt vijf nummers toe van de metalband, waarop je nu helemaal los kunt gaan met je gitaar of basgitaar.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.