Rocksmith

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  8.5

  Rocksmith Artikelen

  De beste muziekgames - SingStar tot Rock Band

  Het is weer tijd voor de uitslag van de wekelijkse poll. Deze week kon je stemmen op de beste muziekgame. De stemmen zijn geteld, dus pak je bak popcorn en maak jezelf klaar voor de uitslag.

  Wekelijkse Xbox Live Update - Minecraft, Pulp Fiction en Deadpool

  Met twee nieuwe arcadegames en drie add-ons mogen we deze week prima geslaagd noemen. Of er ook content voor jou tussen zit, lees je natuurlijk gewoon hier.

  Wekelijkse Xbox Live Update - Wolven, titanen en Dylan

  Helaas, het is weer zo'n week: alleen add-ons en verder niets. Gelukkig zijn het wel interessante add-ons: een nieuwe episode van The Wolf Among Us is altijd fijn en een Titanfall Season Pass kan ook erg welkom zijn. En van Bob Dylan word je dag natuurlijk altijd beter.

  Wekelijkse Xbox Live Update - Een gebalanceerde mix

  Deze week staan een evenwichtige collectie van twee arcadegames, twee uitbreidingen en een demo voor ons klaar. Wil je meer weten? Lees dan verder!

  Rocksmith Review

  Ongeveer een jaar geleden verscheen gitaargame Rocksmith in Amerika. Het spel was er erg populair en tal van gamers probeerden gitaar te spelen met deze muziekgame van Ubisoft. Wij pakten onze gitaar op en hebben voor je uitgezocht of je echt iets kunt leren van Rocksmith!

  Rocksmith Nieuws

  PC-versie Rocksmith verzonden zonder activatiecode

  Ontwikkelaar Ubisoft heeft een foutje gemaakt bij het verschepen van een nieuwe lading Rocksmith-exemplaren voor de PC. Deze werden verstuurd zonder activatiecode.

  Rocksmith heette oorspronkelijk Guitar Rising

  Waar ligt precies de oorsprong van de komende muziekgame Rocksmith? Een medewerker van Ubisoft legt dit uit, zo was de game in eerste instantie getiteld: 'Guitar Rising'.

  Just Dance 4 en Rocksmith krijgen releasedata

  Ubisoft maakt vandaag de releasedata van haar komende muziekgames Just Dance 4 en Rocksmith bekend. Beide titels moeten in de herfst in de winkels liggen.

  Basgitaar bespeelbaar in Rocksmith

  Na vele vertragingen moet Rocksmith op 11 oktober eindelijk verschijnen in Europa, terwijl het spel al geruime tijd in de Verenigde Staten te verkrijgen is. Om onze tranen te drogen komt Ubisoft nu met het nieuws dat de game ook basgitaren zal ondersteunen.

  Ubisoft onthult E3 line-up

  Ubisoft heeft meer informatie vrijgegeven omtrent de line-up voor de komende E3. Op 4 juni middernacht zal de uitgever haar persconferentie houden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.