Rocket League Collector's Edition Nieuws

  Rocket League Rocket Pass voor extra race content

  Fans van Rocket League kunnen snel aan de slag met een speciale Rocket Pass. Deze Rocket League Rocket Pass zorgt ervoor dat dat je nieuwe content kunt unlocken.

  Rocket League crossplatform party details onthuld

  Rocket League crossplatform party details zijn bekendgemaakt door Psyonix. De crossplatform party optie is al een tijdje geleden aangekondigd. Wanneer de optie in het spel komt is nu onthuld.

  Rocket League crossplatform party ondersteuning komt dit jaar

  Er komt dit jaar Rocket league crossplatform party ondersteuning. Hierdoor kunnen spelers in een party gamen met spelers van andere platformen.

  Rocket League Halloween event begint vandaag

  Met nog een kleine twee weken tot Halloween zijn er flink wat games die een griezelig evenement organiseren. Ook de titel van studio Psyonix, want het Rocket League Halloween event begint later vandaag.

  Rocket League Anniversary Update brengt nieuwe auto's, items en arena

  De Rocket League Anniversary Update, die vandaag gelanceerd is, komt met een aantal gratis cosmetics. Zo is er een nieuwe arena beschikbaar in alle playlists en introduceert Psyonix een aantal nieuwe cosmetics. De volledige lijst met aanpassing heeft Psyonix gepubliceerd op haar website.

  Rocket League update brengt oude map terug

  De nieuwe Rocket League update brengt een oude map terug. Verder komt er een nieuwe auto naar het spel. De update is later deze week beschikbaar.

  Rocket League speelgoedauto's aangekondigd

  Het populaire Rocket League waarin je met auto's een potje kan voetballen krijgt een lijn speelgoedauto's. De Rocket League speelgoedauto's zullen vanaf begin juni in de winkel liggen.

  Aantal Rocket League spelers nu boven de 30 miljoen

  Rocket League en ontwikkelaar Psyonix hebben een nieuwe mijlpaal bereikt. Het aantal Rocket League spelers heeft de 30 miljoen bereikt.

  Rocket League sales boven 1 miljoen exemplaren

  De Rocket League sales zijn boven de 1 miljoen exemplaren gegaan. Dat meldt ontwikkelaar Psyonix. Het betreft de fysieke oplage.

  Rocket League DLC van The Fate of the Furious

  Vanaf deze maand draait The Fate of the Furious in de bioscoop. Je kunt zelf ook meerijden met de nieuwe Rocket League DLC. De auto van Dom zal namelijk beschikbaar komen in de game.

  Ontwikkelaar verontschuldigt zich voor Rocket League serverproblemen

  Rocket League ontwikkelaar Psyonix verontschuldigt zich voor serverproblemen. Dave Hagewood, CEO van Psyonix, laat in een blogpost op de website weten dat de Rocket League serverproblemen 'onacceptabel zijn'.

  Rocket League update voegt nieuwe gamemodus toe

  De Rocket League update voegt een nieuwe gamemodus genaamd Dropshot toe. De update is gratis en bevat onder meer nieuwe achievements. De update is op 22 maart beschikbaar.

  Rocket League update maakt in 4K spelen mogelijk

  De laatste Rocket League update is live. Met het pakket wordt onder andere PlayStation 4 Pro support toegevoegd aan de game. Ook kun je weer nieuwe auto's downloaden.

  Rocket League merchandise officieel aangekondigd

  Rocket League gaat speelgoedauto's uitbrengen die geheel in stijl zijn van de game. Psyonix, ontwikkelaar van de game, gaat een samenwerking aan met Zag Toys om deze Rocket League merchandise op de markt te brengen.

  Rocket League competitive seizoen 4 datum en prijzen bekend

  Het vierde seizoen van de competitieve multiplayer modi in Rocket League komt begin april. Dat maak ontwikkelaar Psyonix bekend op haar website. Het Rocket League competitive seizoen 4 brengt nieuwe divisies en rankings.

  25 miljoen Rocket League spelers strijden tegen elkaar in auto's

  Psyonix, ontwikkelaar van de race/sport game Rocket League, heeft een leuk feitje over de game bekendgemaakt. Zo schijnen er 25 miljoen Rocket League spelers over de gehele wereld te zijn. Dat heeft Psyonix op Twitter bekendgemaakt.

  Rocket League Starbase Arc patch notes te zien in video

  De Rocket League Starbase Arc patch notes zijn zo lang, dat ze verwerkt zijn in een video. In deze video krijgen we het een en ander te zien van de nieuwe Rocket League Starbase Arc features. De patch is gisteren uitgekomen, check hier alle updates.

  Rocket League Game of the Year Edition nu uit

  Rocket League Game of the Year Edition is nu verkrijgbaar voor Playstation 4 en PC. De GOTY editie bevat Rocket League met een aantal DLC paketten. Er is nog niets bekend over een eventuele Xbox One versie.

  Rocket League documentaire getoond op YouTube

  Op YouTube is het eerste deel van een documentaire over Rocket League verschenen. De documentaire is gemaakt door Noclip, een Youtube-kanaal dat mini-documentaires over games maakt. De Rocket League documentaire gaat over het ontstaan van Rocket League als mod voor de game Unreal Tournament 2004.

  Nieuwe Rocket League Halloween items nu live

  De Rocket League Halloween items zijn nu live. Spelers kunnen alvast in de stemming komen voor Halloween met een Bone King Topper of een Netherworld Rocket Trail. Ook is er weer de kans om de Halloween items van vorig jaar te krijgen.

  Rocket League ranks distributie aangepast

  De Rocket League ranks zijn aangepast. Developer Psyonix heeft gisteravond een hotfix gelanceerd die aanpast hoe Rocket League’s Competitive Skill Tiers toegewezen worden aan spelers. Psyonix heeft twee veranderingen toegebracht die de rankverdeling moeten verbeteren.

  Rocket League update brengt nieuw stadion en weersomstandigheden

  Er komt opnieuw een Rocket League update aan. De update zal in september live gaan en brengt wederom een nieuw stadion; Octagon. Daarnaast krijgen twee bekende stadions een extra variant waarin het weer een rol zal spelen.

  Nieuwe Rocket League game mode aangekondigd

  Er komt weer een nieuwe update aan voor de voetbalgame met auto's. Dit keer zal de gratis update een nieuwe Rocket League game mode bevatten, genaamd Rumble.

  Rocket League Neo Tokyo update brengt nieuwe auto's

  Wanneer je toe bent aan wat meer variatie in de Rocket League maps, dan hebben we nu goed nieuws voor je. De nieuwe Rocket League Neo Tokyo update is nu beschikbaar. De nieuwe update zorgt voor nieuwe maps en heeft daarnaast nog een aantal toevoegingen voor de game.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.