Rocket League Collector's Edition Artikelen

  Fortnite PS4 crossplay - Waarom de hooivorken de lucht in hangen!

  Fortnite PS4 crossplay leek een stukje groter te worden dankzij een aankondiging vorige week. Fortnite zou naar de Nintendo Switch komen en wel direct. Maar toen gamers wilden inloggen kwamen sommigen voor een koude kermis thuis.

  Top 10 beste co-op games voor Valentijnsdag - Liefde gaat door een game

  Naast het bezoeken van een bioscoop, uit eten gaan of een ander romantisch uitstapje buiten de deur, kan je Valentijnsdag ook romantisch doorbrengen met je geliefde met het spelen van een leuke game. Mits jullie beiden gamen. Wij zetten de top 10 beste co-op games voor Valentijnsdag voor je op een rijtje om een suggestie te geven wat te doen!

  Top 10 populairste eSports games van dit moment

  Met een paar vrienden thuis via LAN-verbinding spelletjes spelen, hier is het zaadje geplant voor wat vele jaren later een miljoenenindustrie zou worden. eSports is populair, vooral onder millennials, en vormt een belangrijke tak van de gamingwereld. Maar wat zijn nou de populairste eSports games van dit moment?

  Top 10 beste online games van nu - Samen met je vrienden

  Niets is leuker dan samen met wat vrienden online gamen. Samen door levels lopen, vijanden verslaan, goals scoren, teamwork staat voorop. Wij zetten de 10 beste online games voor jullie op een rijtje.

  XGN Behind the Scenes - Rocket League en de XGN Game Awards!

  In de XGN Behind the Scenes van deze week nemen we het tegen elkaar op in de game Rocket League. Wie er gaat winnen, zie je in de video bovenaan de pagina. Daarnaast laat Phil jullie ook alle XGN Game Awards 2016 prijzen zien. Kijken dus!

  Game Awards 2016 nieuws - Alle belangrijke informatie op een rij

  De Game Awards 2016 vonden afgelopen nacht plaats en zoals altijd is het weer goed voor veel spektakel. Tijdens de Awards is namelijk een flinke hoeveelheid nieuwe trailers en releases bekendgemaakt. Om je het makkelijk te houden is hier een overzicht van al het belangrijke Game Awards 2016 nieuws!

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.