Rock Band 4

  Uitgebracht voor Xbox One & PlayStation 4

  Genres: Muziek

  Gemaakt door Harmonix en uitgegeven door Electronic Arts

  7

  Rock Band 4 Artikelen

  5 goede local multiplayer games die we niet meer gaan terug zien

  Het kan soms zo zijn dat goede games geen nieuw deel meer produceren, en dit is zeker het geval voor local multiplayer games. Hier zijn vijf bijzonder local multiplayer games die we jammer genoeg (aannemelijk) niet meer terug gaan zien.

  Rock Band 4 review - Een flinke hap uit de portemonnee

  "I was on the outside when you said you said you needed me." Deze tekst kun je vol passie uit je longen gooien, of je kan op dit nummer een gitaar of drumstel bespelen. Het is aan jou in Rock Band 4. Ja, de serie is terug van weggeweest. Lees er in onze Rock Band 4 review alles over.

  10 vette Rock Band songs die je gespeeld moet hebben!

  De muziekgame Rock Band 4 is bijna uit en dat betekent dat je weer lekker aan de slag kan gaan met het naspelen van songs van je favoriete artiesten. Hier vind je 10 vette Rock Band songs die je absoluut moet spelen!

  Rock Band 4 Nieuws

  Rock Band 4 online multiplayer komt eind dit jaar

  Tijdens Pax East zijn er aankondigingen gedaan omtrent een Rock Band 4 online multiplayer. Met het muziekspel zal je het dit jaar nog op kunnen nemen tegen mensen afkomstig vanuit alle hoeken van de wereld.

  Rock Band 4 DLC met Psychonauts verschijnt deze maand

  De opkomende Rock Band 4 DLC bevat enkele Psychonauts attributen. Zo zit de bekende helm van Raz bij de DLC, maar ook T-shirts van Whispering Rock worden toegevoegd aan de DLC. De DLC komt deze maand uit.

  Rock Band 4 leaderboards worden gereset om bugs op te lossen

  Ontwikkelaar Harmonix heeft een oplossing gevonden voor de bugs in Rock Band 4, maar niet alle spelers zullen hier blij mee zijn. De Rock Band 4 leaderboards worden namelijk gereset om deze problemen op te lossen.

  Rock Band 3 soundtrack importeren naar Rock Band 4

  Twee maanden na de release van Rock Band 4 is het nu mogelijk om de hele Rock Band 3 soundtrack te importeren naar Rock Band 4. Dit laat Rock Band ontwikkelaar Harmonix weten. De feature moet later deze week nog volgen in Europa.

  Rock band 4 update bevat nieuwe features

  Er wordt morgen een gloednieuwe Rock Band 4 update uitgebracht. Harmonix, de ontwikkelaar van de game heeft aangegeven dat er onder andere een nieuwe moeilijkheidsgraad wordt toegevoegd, namelijk Brutal Mode.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.