Rock Band 3 Artikelen

  10 vette Rock Band songs die je gespeeld moet hebben!

  De muziekgame Rock Band 4 is bijna uit en dat betekent dat je weer lekker aan de slag kan gaan met het naspelen van songs van je favoriete artiesten. Hier vind je 10 vette Rock Band songs die je absoluut moet spelen!

  De beste muziekgames - SingStar tot Rock Band

  Het is weer tijd voor de uitslag van de wekelijkse poll. Deze week kon je stemmen op de beste muziekgame. De stemmen zijn geteld, dus pak je bak popcorn en maak jezelf klaar voor de uitslag.

  Rock Band 3 Preview

  Ook aanwezig op de GamesCom dit jaar was Rock Band 3, de nieuwste telg uit de Rock Band franchise van Harmonix. Zonder al teveel verwachtingen stapten wij de kamer binnen en wat er in die kamer getoond werd, veranderde de toekomst voor muziekgames misschien wel voorgoed.

  Rock Band 3 Nieuws

  Rock Band 3 soundtrack importeren naar Rock Band 4

  Twee maanden na de release van Rock Band 4 is het nu mogelijk om de hele Rock Band 3 soundtrack te importeren naar Rock Band 4. Dit laat Rock Band ontwikkelaar Harmonix weten. De feature moet later deze week nog volgen in Europa.

  Poll - Wat is de beste muziekgame?

  Om te vieren dat Rock Band 4 is aangekondigd is er een poll online gezet. Deze week kan je op jouw favoriete muziekgame stemmen. Om het overzichtelijk te houden, zijn alleen de beste (op basis van Metacritic) muziekgames in de lijst verwerkt. Zo kent Guitar Hero alleen al 14 games. Mocht je nou echt jouw favoriete muziekgame missen, zet het dan even in de comments.

  Rock Band DLC geeft hints voor een comeback

  Er is nu een nieuwe Rock Band DLC verkrijgbaar in de Rock Band Music Store. De keuze van de songs is erg opmerkelijk, ze zouden wel eens kunnen verwijzen naar de terugkeer van Rock Band.

  Rock Band DLC na 2 jaar nog uitgekomen - Onder meer Arctic Monkeys

  De muziekgame van Harmonix krijgt nieuwe nummers. De Rock Band DLC bestaat uit drie nummers, elk voor 2 dollar te krijgen. De update komt bijna twee jaar na de vorige update.

  Rock Band Network wordt gesloten

  Ontwikkelaar Harmonix zal het Rock Band Network sluiten. Het online netwerk van de ooit populaire muziekgames zal niet langer bijgewerkt worden.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.