Risen 3: Titan Lords

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Actie & role-playing

  Gemaakt door Piranha Bytes en uitgegeven door Deep Silver

  7.5

  Risen 3: Titan Lords Artikelen

  PlayStation Plus games mei 2018 - Wat spelen we deze maand?

  De PlayStation Plus games mei 2018 zijn bekendgemaakt. Zoals altijd geeft Sony ons weer zes games om gratis van te genieten. Met welke games komt Sony ons verblijden na de toppers van april?

  Risen 3: Titan Lords Review

  Het lijkt erop dat Risen 3: Titan Lords ervoor gaat zorgen dat fans het tweede deel snel zullen vergeten. Ondanks dat het een zeer goede game was, waren de meesten teleurgesteld om het feit dat het totaal niet meer op de originele Risen – en de Gothic games – leek. Nu is Risen 3: Titan Lords uit, en kunnen we eindelijk zeggen of Risen 3 de beloftes waarmaakt.

  PlayStation Store Update - Surgeon Simulator & Silent Hill

  Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel? Neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor je uitlichten.

  De speelbare games op Gamescom 2014

  Gamescom komt eraan! Het belangsrijkste voor jullie is natuurlijk om te weten welke games jullie kunnen spelen op de beursvloer. Bij dezen dus een overzicht van alle grote games die speelbaar zijn op Gamescom voor de consument.

  Risen 3 Titan Lords Preview - Terug naar de roots

  Schip ahoy! Nee, laten we dat maar snel vergeten. Risen 3: Titan Lords gaat namelijk niet meer verder met het piratenbestaan van deeltje twee, en om daar zeker van te zijn hebben wij enkele uren aan het nieuwe spel van Piranha Bytes.

  Risen 3: Titan Lords Nieuws

  Grote kans Risen 3: Titan Lords voor next-gen

  Hoewel Risen 3: Titan Lords vrijdag al verschijnt voor de Xbox 360, PlayStation 3 en de PC, lijkt ontwikkelaar Piranha Bytes nu al na te denken over een eventuele next-gen versie van het spel. Dat maakte XGN woensdag op uit een interview met de ontwikkelaar op de GamesCom in Keulen.

  Deep Silver Gamescom line-up bekend

  De games van Deep Silver die je kunt spelen op Gamescom zijn bekendgemaakt door de uitgever. De games zijn allemaal te spelen door consumenten die de beurs bezoeken. De stand van Deep Silver is te vinden in Hal 9.1, B011/C010.

  Nieuwe Risen 3: Titan Lords gilde onthuld

  De Demon Hunters, een nieuwe Risen 3: Titan Lords gilde, is vandaag onthuld door ontwikkelaar Piranha Bytes. De Demon Hunters is één van de mogelijke gildes waar spelers uit kunnen kiezen.

  Risen 3: Titan Lords introduceert de Guardians gilde

  Er zijn nieuwe details over Risen 3: Titan Lords bekendgemaakt. De Guardians gilde is vandaag onthuld door ontwikkelaar Piranha Bytes.

  Risen 3: Titan Lords krijgt releasedatum

  De actie RPG Risen 3: Titan Lords zal vanaf 15 augustus verkrijgbaar zijn voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3. Dat maakte uitgever Deep Silver woensdag bekend middels een trailer.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.