Risen 2: Dark Waters

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Gemaakt door Piranha Bytes en uitgegeven door Piranha Bytes

  8.0

  Risen 2: Dark Waters Artikelen

  XGN Interview: Project director Björn Pankratz over Risen 2

  Onlangs kwam Risen 2: Dark Waters uit en dat was natuurlijk de ideale gelegenheid om Björn Pankratz, project director bij ontwikkelaar Piranha Bytes aan de tand te voelen. Daarvoor moesten we wel ons Duits bijschaven, vandaar dat het even duurde.

  Risen 2: Dark Waters Review

  Heb je je ooit al eens afgevraagd hoe het voelt om een echte piraat te zijn? Risen 2: Dark Waters probeert dit gevoel zo goed mogelijk weer te geven en geeft je een ton opties om mee te werken. Of dat tot een topgame leidt, lees je hier.

  Risen 2: Dark Waters Nieuws

  Nieuwe Steam Summer Sale aanbiedingen

  Het is net 19:00 geweest op deze donderdagavond dus dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe Steam Summer Sale. Wij laten je weten wat de nieuwe aanbiedingen voor vandaag zijn, die van gister, de flash aanbiedingen en de aanbieding van de community.

  WIN 2x Risen 2: Dark Waters met exclusieve statue en spyglass

  Vanaf vandaag ligt Risen 2: Dark Waters in de winkels voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Om dat te vieren geven wij twee exemplaren van de game weg met toffe goodies.

  PC-demo Risen 2: Dark Waters nu te downloaden

  De game kwam in april al naar de PC, maar vanaf nu is er eindelijk ook een demo verkrijgbaar op de online downloadservice Steam.

  Console-versies Risen 2: Dark Waters uitgesteld naar augustus

  Slecht nieuws voor consolegamers die reikhalzend uitkijken naar de opkomende piratengame Risen 2: Dark Waters. Ontwikkelaar Piranha Bytes heeft de game namelijk uitgesteld naar 3 augustus dit jaar.

  Amerikanen krijgen andere Risen 2 boxart door ESRB-regels

  De Amerikaanse organisatie Entertainment Software Rating Board (ESRB) heeft uitgever Deep Silver gesommeerd om de boxart van het spel Risen 2: Dark Waters aan te passen. Het hoesje in de Verenigde Staten gaat er dan ook anders uit zien dan in de rest van de wereld.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.