Rime

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, Switch & PC

  Genres: Avontuur

  Gemaakt door Tequila Works en uitgegeven door Tequila Works

  8.5

  Rime Artikelen

  PlayStation Plus februari 2018 games - Wat spelen we deze maand?

  Houd jij van gratis games? Dan kom je deze maand wel aan je trekken met PlayStation Plus. Komende dinsdag gaan namelijk de gratis PlayStation Plus februari 2018 games live. Ben je benieuwd wat er te spelen is? Lees dan dit artikel eens door!

  De 5 grootste game flops van 2017 - Jammer, maar helaas

  Niet elke game kan een enorm succes worden, ook al willen ontwikkelaars en uitgevers dit graag. Het is niet meteen een ramp als een game niet een hype wordt, maar als een game echt faalt dan is dat een probleem. Zo ook deze grootste game flops van 2017.

  5 goede games in 2017 die meer aandacht verdienen

  We zijn alweer bijna 8 maanden verder in het jaar 2017. Het is het jaar waarin Nederlands trots Horizon Zero Dawn uitkwam en Nintendo hard scoorde met de Switch én The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Maar we vergeten bijna al die andere games. Dit zijn 5 goede games in 2017 die meer aandacht verdienen.

  Rime Review - Kippenvel!

  Een paar jaar geleden werd de titel met luid gejuich ontvangen op de E3: Rime. Of de game alle verwachtingen waarmaakt, lees je in deze Rime review. Als je van games houdt met een goed of verrassend verhaal, is Rime in ieder geval iets voor jou.

  World IP Day is vandaag! Dit zijn 10 IP's om de in gaten te houden

  Vandaag is het World IP Day! En om deze vreugdevolle gelegenheid te vieren leek het ons een uitgewezen kans om te kijken welke games met nieuwe IP er aan zitten te komen. Dit zijn de 10 IP's om in de gaten te houden!

  Rime Nieuws

  Game Mania Summer Sale 2018 van start op nieuwe en USED games

  De Summer Sale 2018 is in volle gang bij Game Mania. De winkelketen heeft een scala aan koopjes in de winkel liggen, waardoor je voor een zacht prijsje de grootste games kunt kopen. Absolute toppers als deze kun je bijna niet aan je voorbij laten gaan.

  Acht nieuwe Xbox Game Pass games toegevoegd

  Er zijn in totaal acht nieuwe Xbox Game Pass games toegevoegd aan de dienst. Met de Game Pass kunnen gebruikers gratis games spelen tegen een maandelijkse betaling.

  PlayStation Plus februari 2018 games zijn bekend!

  Een nieuwe maand en dus weer een rits aan nieuwe gratis games voor PlayStation Plus. Vandaag heeft Sony bekendgemaakt wat de PlayStation Plus februari 2018 games zijn. Knack is de blikvanger van deze maand.

  RiME Switch release bekendgemaakt

  Op 17 september is de RiME Switch release. De puzzel avonturengame is voor 35 euro te verkrijgen. De fysieke release komt met een code voor de soundtrack van de game.

  Wallpaper Pick mei met Pirates of the Caribbean en Prey

  De maand mei is alweer aangebroken, de zomer staat om de hoek, maar van de lente is er nog weinig te zien. Gelukkig betekent dit voor de meeste onder ons lekker binnen zitten en gamen! Voordat het spel opgestart wordt, moet alleen wel even die achtergrond een update krijgen. Kies er hier een in de Wallpaper Pick mei!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.