Returnal

  Uitgebracht voor PlayStation 5

  Genres: Actie, avontuur, shooter & third-person shooter

  Gemaakt door Housemarque en uitgegeven door Sony Interactive Entertainment

  9

  Returnal Artikelen

  De beste PS5 games in 2021 tot nu toe

  Het jaar is alweer bijna halverwege en dat betekent het tijd is om alvast een beetje terug te blikken. Er zijn immers tal van games verschenen op de PlayStation 5 sinds 2021 begonnen is. De beste PS5 games in 2021 tot nu toe zetten we voor jou op een rijtje.

  Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? Week 18

  Wat gaat de tijd snel zeg. Er is alweer een week voorblij gevlogen en dat is te merken aan het weer en aan de releasekalender. Deze week kwamen er meerdere games, series en films voorbij en wij speelden en keken wat af. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

  De beste games en films van 2021 tot nu toe - XGN Cast (Afl. 8)

  In de achtste aflevering van de XGN Cast gaan we duiken in wat nou de game van het jaar en de film van het jaar tot nu toe is. Natuurlijk is er veel uitgesteld, maar toch is er nog meer dan genoeg om te bespreken.

  Returnal Review - Spring, schiet, sterf, opnieuw

  Spring, schiet, sterf, opnieuw; dat is het mantra van Returnal, de gloednieuwe PS5 exclusive van Housemarque. De studio die bekend staat om haar in de puntjes uitgewerkte gameplay boort een compleet nieuw genre aan voor het Zweedse bedrijf. Waar altijd werd ingezet op arcade-titels is Returnal een third-person roguelike shooter. Of de nieuw ingeslagen weg voor Housemarque een schot in de roos is, lees je in onze Returnal review.

  Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (week 16)

  De week zit er weer op en wat een toffe week was het. Er waren goede releases op Netflix en wat betreft games wordt het steeds beter op de next-gen consoles. Wij gingen weer aan de bak met allerlei leuke dingen. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

  Returnal Nieuws

  Tip: PS5 game Returnal nu al te koop met een flinke prijsverlaging!

  De next-gen PS5 games arriveren nu echt met de release van Ratchet & Clank: Rift Apart en vlak daarvoor Returnal. Je kan laatstgenoemde titel nu bovendien al met een flinke prijsverlaging scoren bij bol.com!

  Recente Returnal update heeft fatale gevolgen

  De nieuwste Returnal game is recentelijk uitgekomen en valt over het algemeen goed in de smaak bij gamers. Toch ging er in een recente Returnal update iets compleet mis, wat bij sommige mensen voor enorme problemen zorgde. Wat ging er mis bij deze patch?

  Trailer toont meer PS5 Returnal gameplay

  Een nieuwe Returnal gameplay trailer is vrijdag getoond tijdens de State of Play. De walkthrough toont meer van de monsters die de hoofdpersoon tegenkomt op de planeet Atropos en gaat dieper in op de bijzondere mechanics van het doodgaan in de game.

  PS5 exclusive Returnal uitgesteld naar april

  De eerstvolgende PlayStation 5 exclusive Returnal is uitgesteld naar april. De PS5 exclusive stond gepland voor 19 maart 2021, maar komt nu pas uit op 30 april 2021. Reden voor het uitstel is het extra oppoetsen van de game, iets wat ontwikkelaar Housemarque graag wil doen voor de release.

  PS5 Exclusive Returnal heeft vette gameplay trailer

  Sinds eind vorig jaar is het eindelijk mogelijk om een PlayStation 5 te kopen. De voorraad was de eerste maanden zeer klein, maar gelukkig komt er beetje bij beetje meer aanbod. Daarnaast komen er ook steeds meer nieuwe games uit voor de PS5. Op deze manier komen de PlayStation-fans de komende corona maanden hopelijk een stuk makkelijk door. Daarnaast hebben we voor iedereen met een PS5 vandaag nog meer goed nieuws! Want de game Returnal heeft een vette trailer gekregen.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.