Returnal

  Uitgebracht voor PlayStation 5

  Genres: Actie, avontuur, shooter & third-person shooter

  Gemaakt door Housemarque en uitgegeven door Housemarque

  Returnal Artikelen

  Stap voor stap: alle PS5 reveal event aankondigingen en PlayStation 5 details

  Het PS5 reveal event heeft vandaag officieel plaatsgevonden en bracht een scala aan nieuwe informatie met zich mee. Wat is er allemaal precies aangekondigd? Wij zetten alles stap voor stap voor je op een rij.

  Alle PS5 exclusive games op een rij

  Nu de PlayStation 5 officieel uit de doeken is gedaan, is het tijd om een kijkje te nemen in het portfolio van Sony. De grote consolemaker heeft een aantal games op de planning staan die exclusief op de console verschijnen. Dit zijn alle PS5 exclusive games op een rij.

  Returnal Nieuws

  Trailer toont meer PS5 Returnal gameplay

  Een nieuwe Returnal gameplay trailer is vrijdag getoond tijdens de State of Play. De walkthrough toont meer van de monsters die de hoofdpersoon tegenkomt op de planeet Atropos en gaat dieper in op de bijzondere mechanics van het doodgaan in de game.

  PS5 exclusive Returnal uitgesteld naar april

  De eerstvolgende PlayStation 5 exclusive Returnal is uitgesteld naar april. De PS5 exclusive stond gepland voor 19 maart 2021, maar komt nu pas uit op 30 april 2021. Reden voor het uitstel is het extra oppoetsen van de game, iets wat ontwikkelaar Housemarque graag wil doen voor de release.

  PS5 Exclusive Returnal heeft vette gameplay trailer

  Sinds eind vorig jaar is het eindelijk mogelijk om een PlayStation 5 te kopen. De voorraad was de eerste maanden zeer klein, maar gelukkig komt er beetje bij beetje meer aanbod. Daarnaast komen er ook steeds meer nieuwe games uit voor de PS5. Op deze manier komen de PlayStation-fans de komende corona maanden hopelijk een stuk makkelijk door. Daarnaast hebben we voor iedereen met een PS5 vandaag nog meer goed nieuws! Want de game Returnal heeft een vette trailer gekregen.

  PS5 exclusive Returnal toont nieuwe gameplay

  Returnal, de nieuwe PS5 exclusive van Housemarque, heeft nieuwe gameplaybeelden uit de doeken gedaan. In een video van ongeveer tien minuten worden flink wat nieuwe details weggegeven in combinatie met gameplay. De nieuwe beelden zijn via een video podcast onthuld.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.