Resogun Nieuws

  Resogun 4K en HDR-ondersteuning binnenkort dankzij update

  Housemarque, de ontwikkelaar achter Resogun, heeft zojuist aangekondigd dat de game in de nabije toekomst gebruik gaat maken van de extra mogelijkheden van de PlayStation 4 Pro. De game wordt zo nog spectaculairder om te zien, omdat je binnenkort Resogun 4K en met HDR kunt spelen.

  Resogun PS3 release is een feit

  Resogun, de side-scrolling actiegame van Housemarque, is al een tijdje uit voor de PlayStation 4, maar er verschenen gisteren geruchten dat de game ook een PS3 release krijgt. Dit is nu bevestigd en zal samen met een versie voor de PlayStation Vita uitkomen.

  Resogun PS3 release mogelijk onderweg

  Resogun, de side-scrolling shooter van ontwikkelaar Housemarque, komt mogelijk naar de PS3. Dat blijkt uit een gisteren gepubliceerde lijst op de Europese website van ratingbond PEGI.

  Resogun komt naar PlayStation Vita

  Resogun, de side-scrolling sci-fi shooter die vorig jaar voor de PlayStation 4 verscheen, komt naar de PlayStation Vita. Dit meldt James Hawkins, vertegenwoordiger bij PlayStation Europe.

  Resogun krijgt splitscreen modus en schip editor

  Er is een nieuwe patch voor Resogun beschikbaar die een aantal nieuwe functies toevoegt. Zo is het vanaf nu mogelijk om de game in splitscreen met een ander persoon te spelen.

  BioShock Infinite en Metro: Last Light met PS Plus in februari

  Er waren al wat geruchten dat BioShock Infinite en Metro: Last Light de gratis Europese PlayStation Plus games zouden zijn voor februari, en nu is dat bevestigd.

  Ontwikkelaar Resogun werkt aan nieuwe PS4-game en DLC

  Housemarque, de studio achter de flitsende PS4-shooter Resogun, zegt bezig te zijn met een uitbreiding voor de game, evenals een onaangekondigd nieuw project.

  Line-up PlayStation 4 launch games bekend

  Gisteravond heeft Sony de releasedatum voor de PS4, 29 november in Europa, bekendgemaakt. Daarnaast gaf de Japanse consolemaker ook een lijst vrij met alle games die je dit jaar nog kunt verwachten voor de PlayStation 4.

  Res0gun komt naar PlayStation 4 en Vita

  Housemarque, de ontwikkelaar van de game Super Stardust HD, komt met een nieuwe game naar de PlayStation 4 en PlayStation Vita. De game heet Res0gun en zal beschikbaar zijn als launch titel voor de PlayStation 4.

  PS4 bezitters krijgen gratis games en PS Plus

  Mensen die een PlayStation 4 kopen krijgen twee games en een proefperiode voor PlayStation Plus van veertien dagen gratis. Dat maakte Sony bekend tijdens de persconferentie.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.