Resogun Artikelen

  Top 10 beste PlayStation Store games - De digitale toppers!

  De PlayStation Store op de PlayStation 4 staat vol games. Waar een groot aantal games gewoon ook in de winkel te koop is, gaan wij het hebben over wat je alleen digitaal kunt vinden. Het gaat hierbij niet om exclusieve games, maar echt om de top 10 beste PlayStation Store games op de PlayStation 4.

  Top 10 beste PS4 co-op games - Samen staan we sterker!

  Het kan af en toe wat frustraties opleveren, maar het grootste gedeelte van de tijd zijn co-op games vertier voor vier! Of twee. Ze zijn in ieder geval dolle pret, en dit zijn de tien beste. Pak je vrienden erbij voor de top 10 beste PS4 co-op games!

  De 10 leukste co-op games voor 4 personen

  We hebben al een speciaal gedaan over co-op spellen die nog uit moeten komen, maar hoe zit het met de co-op van al reeds uitgekomen spellen? Wij zetten een paar van de beste voor je op een rijtje.

  De 5 beste downloadbare PlayStation 4 (PS4) games

  Verborgen in de PlayStation Store zijn er genoeg downloadbare titels te vinden die het meer dan waard zijn om in je mandje te stoppen en aan je bibliotheek toe te voegen. Het leven gaat immers niet altijd over AAA-titels. XGN zet vijf de beste 5 downloadbare games voor de PS4 op een rijtje!

  De 20 beste PlayStation 4 (PS4) games

  De PlayStation 4 ligt sinds 29 november in de Nederlandse winkels. Hoewel het apparaat de afgelopen maanden wegens tekorten vaker wel dan niet uitverkocht was, is de console volgens de laatste cijfers al meer dan zeven miljoen keer verkocht. Het is nu een half jaar na de lancering van de vierde PlayStation. Tijd om de balans op te maken: wat zijn de 20 beste PlayStation 4-games die tot nu toe zijn verschenen?

  Resogun Review

  Hoewel er voldoende retailgames verschijnen voor PlayStation 4, zijn er ook enkele downloadbare titels die best de moeite waard zijn. Behoort shoot ‘em up Resogun ook tot die categorie?

  10 redenen om een PlayStation 4 te kopen

  Nog maar een paar dagen wachten, voordat hij ook in Nederland in de winkels ligt: de PlayStation 4! De nieuwe console van Sony presteert in Noord-Amerika uitermate goed, met ruim 1 miljoen verkochte consoles in 24 uur tijd. Of het Japanse bedrijf dat ook in Europa gaat lukken, is nog even afwachten, maar voordat het zover is, geeft XGN je tien redenen waarom je een PS4 moet kopen.

  Overzicht van de Playstation 4 launch games die je wel en niet moet kopen

  Over een kleine twee weken is het al zover: de lancering van de PlayStation 4 in Nederland! Met de lancering van Sony's nieuwe consoles komen natuurlijk ook de nodige launchgames. Wij van XGN vertellen je welke games je het beste wel en niet met de PS4 kunt aanschaffen.

  De beste PlayStation 4 (PS4) launch games

  Op 15 november lag hij in Amerika al in de winkels: de PlayStation 4 en over een kleine twee weken, 29 november om precies te zijn, zullen wij ook in Nederland de nieuwste console van Sony in huis kunnen hebben. In deze special zet XGN de beste launchgames voor de PS4 uiteen!

  De PlayStation 4 launchgames - Het complete overzicht

  Vanaf 29 november ligt de PlayStation 4 ook bij ons in de winkels. Dan zijn er meteen een heleboel mooie games beschikbaar. In dit uitgebreide artikel nemen we ze allemaal met je door.

  Indietitels op PlayStation 4: Res0gun

  De lijst met launchtitels voor de PlayStation 4 krimpt, nu Driveclub is doorgeschoven. Een launchtitel die nog niet is doorgeschoven, is de indietitel Res0gun. Tijd om eens beter te kijken naar deze shoot 'em up titel die op de PlayStation 4 en PS Vita uitkomt.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.