Resogun

  Uitgebracht voor PlayStation 3, PlayStation 4 & PlayStation Vita

  Genres: Actie & shooter

  Gemaakt door Housemarque en uitgegeven door Sony Computer Entertainment

  8.5

  Resogun Artikelen

  Top 10 beste PlayStation Store games - De digitale toppers!

  De PlayStation Store op de PlayStation 4 staat vol games. Waar een groot aantal games gewoon ook in de winkel te koop is, gaan wij het hebben over wat je alleen digitaal kunt vinden. Het gaat hierbij niet om exclusieve games, maar echt om de top 10 beste PlayStation Store games op de PlayStation 4.

  De 10 leukste co-op games voor 4 personen

  We hebben al een speciaal gedaan over co-op spellen die nog uit moeten komen, maar hoe zit het met de co-op van al reeds uitgekomen spellen? Wij zetten een paar van de beste voor je op een rijtje.

  De 5 beste downloadbare PlayStation 4 (PS4) games

  Verborgen in de PlayStation Store zijn er genoeg downloadbare titels te vinden die het meer dan waard zijn om in je mandje te stoppen en aan je bibliotheek toe te voegen. Het leven gaat immers niet altijd over AAA-titels. XGN zet vijf de beste 5 downloadbare games voor de PS4 op een rijtje!

  De 20 beste PlayStation 4 (PS4) games

  De PlayStation 4 ligt sinds 29 november in de Nederlandse winkels. Hoewel het apparaat de afgelopen maanden wegens tekorten vaker wel dan niet uitverkocht was, is de console volgens de laatste cijfers al meer dan zeven miljoen keer verkocht. Het is nu een half jaar na de lancering van de vierde PlayStation. Tijd om de balans op te maken: wat zijn de 20 beste PlayStation 4-games die tot nu toe zijn verschenen?

  Resogun Review

  Hoewel er voldoende retailgames verschijnen voor PlayStation 4, zijn er ook enkele downloadbare titels die best de moeite waard zijn. Behoort shoot ‘em up Resogun ook tot die categorie?

  Resogun Nieuws

  Resogun 4K en HDR-ondersteuning binnenkort dankzij update

  Housemarque, de ontwikkelaar achter Resogun, heeft zojuist aangekondigd dat de game in de nabije toekomst gebruik gaat maken van de extra mogelijkheden van de PlayStation 4 Pro. De game wordt zo nog spectaculairder om te zien, omdat je binnenkort Resogun 4K en met HDR kunt spelen.

  Resogun PS3 release is een feit

  Resogun, de side-scrolling actiegame van Housemarque, is al een tijdje uit voor de PlayStation 4, maar er verschenen gisteren geruchten dat de game ook een PS3 release krijgt. Dit is nu bevestigd en zal samen met een versie voor de PlayStation Vita uitkomen.

  Resogun PS3 release mogelijk onderweg

  Resogun, de side-scrolling shooter van ontwikkelaar Housemarque, komt mogelijk naar de PS3. Dat blijkt uit een gisteren gepubliceerde lijst op de Europese website van ratingbond PEGI.

  Resogun komt naar PlayStation Vita

  Resogun, de side-scrolling sci-fi shooter die vorig jaar voor de PlayStation 4 verscheen, komt naar de PlayStation Vita. Dit meldt James Hawkins, vertegenwoordiger bij PlayStation Europe.

  Resogun krijgt splitscreen modus en schip editor

  Er is een nieuwe patch voor Resogun beschikbaar die een aantal nieuwe functies toevoegt. Zo is het vanaf nu mogelijk om de game in splitscreen met een ander persoon te spelen.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.