Resistance 3

  Uitgebracht voor PlayStation 3

  Genres: Shooter & first-person shooter

  Gemaakt door Insomniac Games en uitgegeven door Sony Computer Entertainment & Insomniac Games

  9

  Resistance 3 Artikelen

  Dit zijn de ingrediënten voor een goede first-person shooter

  First-person shooters. We hebben er in de afgelopen jaren extreem veel gehad in allerlei soorten en maten. Kort geleden is Destiny verschenen, eentje waar natuurlijk een enorme hype omheen is ontstaan. Maar wat maakt een shooter nou daadwerkelijk tot een toffe ervaring? Wij noemen een aantal punten waar, naar onze mening, een shooter tegenwoordig absoluut aan moet voldoen om het labeltje 'goed' te verdienen.

  Resistance 3 Review

  Het wordt een strijd der titanen op de consoles. Welke shooter gaat het best verkopen, welke shooter krijgt de beste cijfers, welke shooter vinden gamers het leukste? Wat gaat Resistance 3 precies doen?

  Resistance 3 Preview

  Veel lezers hier hebben het jaar 1957 niet meegemaakt. En weten er ook weinig van, terwijl er toch ongelofelijk veel gebeurd is. Het is namelijk het jaar van de terugkeer van de Chimera. Huh, wat? Ja. Het jaar van Resistance 3!

  Resistance 3 Nieuws

  Sony sluit multiplayer Gran Turismo 5 in 2014

  Sony is van plan volgend jaar de stekker uit de multiplayer van een lading games te trekken. De meest bekende titel die niet meer online kan worden gespeeld, is Gran Turismo 5.

  Geen plannen voor nieuwe Resistance

  Het lijkt erop dat de Resistance-serie aan zijn einde is gekomen. Na het meest recente avontuur op de PlayStation Vita heeft Sony geen verdere plannen voor de shooterfranchise.

  Insomniac werkt niet langer aan Resistance

  In augustus gaf ontwikkelaar Insomniac al aan geen plannen te hebben voor een volgende Resistance game en zoals het ernaar uitziet gaan deze er ook echt niet komen. Insomniac bevestigt namelijk officieel niet langer aan games binnen de Resistance franchise te werken.

  Download nu de Brutality DLC voor Resistance 3

  Vanaf vandaag kun je aan de slag met nieuwe downloadbare content voor Resistance 3. Dat maakt uitgever Sony bekend op het officiële PlayStation blog.

  Resistance 3 krijgt nieuwe DLC deze week

  Sony Computer Entertainment komt ergens deze week met nieuwe downloadbare content voor de first-person shooter Resistance 3. Dat meldt gamewebsite GameFront.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.