Resistance 2

  Uitgebracht voor PlayStation 3

  Genres: Shooter & first-person shooter

  Gemaakt door Insomniac Games en uitgegeven door Sony Computer Entertainment & Insomniac Games

  7.9

  Resistance 2 Artikelen

  Dit zijn de ingrediënten voor een goede first-person shooter

  First-person shooters. We hebben er in de afgelopen jaren extreem veel gehad in allerlei soorten en maten. Kort geleden is Destiny verschenen, eentje waar natuurlijk een enorme hype omheen is ontstaan. Maar wat maakt een shooter nou daadwerkelijk tot een toffe ervaring? Wij noemen een aantal punten waar, naar onze mening, een shooter tegenwoordig absoluut aan moet voldoen om het labeltje 'goed' te verdienen.

  Resistance 2 Review

  Resistance: Fall of Man was de grote launchtitel voor de PlayStation 3. Het tweede deel zou vooral groter worden en meer bieden, maar wordt de game daar ook beter door?

  Resistance 2 Preview

  Resistance 2 is het vervolg van het eerder verschenen Resistance: Fall of Men voor de PlayStation 3. Het originele deel was zeer populair, maar verre van perfect, de vraag is dan ook of Resistance 2 voort kan bouwen op de fundatie van zijn voorganger of de plank totaal mis slaat. Wij hebben alvast de mogelijkheid gekregen om de game te spelen.

  Resistance 2 Nieuws

  Sony sluit multiplayer Gran Turismo 5 in 2014

  Sony is van plan volgend jaar de stekker uit de multiplayer van een lading games te trekken. De meest bekende titel die niet meer online kan worden gespeeld, is Gran Turismo 5.

  Insomniac werkt niet langer aan Resistance

  In augustus gaf ontwikkelaar Insomniac al aan geen plannen te hebben voor een volgende Resistance game en zoals het ernaar uitziet gaan deze er ook echt niet komen. Insomniac bevestigt namelijk officieel niet langer aan games binnen de Resistance franchise te werken.

  Bundels van Resistance en Ratchet & Clank naar Europa op 22 juli

  Ontwikkelaar Insomniac bevestigt via Twitter dat de eerder aangekondigde bundels van zowel Resistance als Ratchet & Clank op 22 juli in Europa zullen verschijnen. Dezelfde datum dus als in Amerika.

  Sony komt met Resistance Dual Pack in Amerika

  Op het Amerikaanse PlayStation Blog heeft Sony een speciaal Resistance pakket onthuld. Deze zal zowel het eerste als tweede deel bevatten.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.