Resident Evil Zero HD Remaster

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, Switch & PC

  Genres: Avontuur & survival horror

  Gemaakt door Capcom en uitgegeven door Capcom

  Resident Evil Zero HD Remaster Nieuws

  Resident Evil games releasedatum voor Nintendo Switch onthuld

  De Nintendo Switch releasedatum van Resident Evil HD, Resident Evil Zero HD Remaster en Resident Evil 4 is bekendgemaakt. Capcom doet deze mededeling op Twitter. De drie Resident Evil games komen op 21 mei naar de eShop van de Switch.

  Resident Evil Switch games komen uit in 2019

  Er worden in 2019 verschillende populaire Resident Evil games uitgebracht op de Nintendo Switch. Het gaat om drie titels: Resident Evil, Resident Evil 0 en Resident Evil 4. Er is nog geen officiële releasedatum bekendgemaakt. Ook is het niet bekend om welke versie van de games het zal gaan.

  Humble Bundle PlayStation deal voor de eerste keer live

  Voor de eerste keer is er een speciale Humble Bundle PlayStation deal. De deal bevat twaalf games en twee coupon codes met extra korting op enkele games. Alle games zijn ditmaal van Capcom.

  Resident Evil Zero HD remaster release bekendgemaakt

  Capcom heeft de Resident Evil Zero HD Remaster release bekendgemaakt. De game komt op 22 januari naar de PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360 en PC.

  Resident Evil Zero HD Remaster aangekondigd

  Capcom heeft Resident Evil Zero HD Remaster aangekondigd voor Japan. De game is een remake van de GameCube-exclusive Resident Evil Zero. De game komt in 2016 uit op PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en PC.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.