Resident Evil: Revelations 2

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, Switch & PC

  Genres: Actie, avontuur & survival horror

  Gemaakt door Capcom en uitgegeven door Capcom

  8.5

  Resident Evil: Revelations 2 Artikelen

  Beste horror Switch games - Voor de hartverzakkingen en angstzweet

  Ben je snel bang, dan is deze lijst met games niet geschikt voor je. Bereid je voor op een heleboel spanning en sensatie die je soms honderden kleuren in je broek laten scheiten. Zelfs op een console die zo kinderlijk oogt zijn er enge beste horror Switch games.

  Top 10 engste Resident Evil monsters - Kippenvelgevende creaties

  Twee weken geleden zorgde de release van The Evil Within 2 ervoor dat fans van het horrorgenre weer eens lekker konden griezelen. Resident Evil titels kennen ook flink wat vreemde beesten die je de stuipen op het lijf jagen en met de Switch release van Revelations in november, zetten wij de engste Resident Evil monsters op een rijtje!

  De top 10 beste games van 2015 volgens Rox van der Helm

  XGN heeft een sterke ruggengraat in de vorm van Rox. Vanuit kantoor regelt zij de dagelijkse beslommeringen voor de redactie. En dat is een drukke baan! Gelukkig heeft ze ook nog tijd gehad om te gamen. Hier is de top 10 beste games van 2015 volgens Rox van der Helm.

  De 5 engste horror games van 2015 - zenuwslopend goed!

  In 2015 zijn we verwend met talloze toffe titels. Daartussen zaten de nodige games om je bloed te doen stollen. Lees hier wat de 5 engste horror games van 2015 zijn!

  Top 10 beste PS4 co-op games - Samen staan we sterker!

  Het kan af en toe wat frustraties opleveren, maar het grootste gedeelte van de tijd zijn co-op games vertier voor vier! Of twee. Ze zijn in ieder geval dolle pret, en dit zijn de tien beste. Pak je vrienden erbij voor de top 10 beste PS4 co-op games!

  Resident Evil: Revelations 2 Nieuws

  Resident Evil games releasedatum voor Nintendo Switch onthuld

  De Nintendo Switch releasedatum van Resident Evil HD, Resident Evil Zero HD Remaster en Resident Evil 4 is bekendgemaakt. Capcom doet deze mededeling op Twitter. De drie Resident Evil games komen op 21 mei naar de eShop van de Switch.

  Resident Evil Revelations Switch krijgt geen fysieke versie

  Er komt geen fysieke versie uit van Resident Evil Revelations Switch uit in Europa. Capcom heeft dit bekendgemaakt. Resident Evil Revelations 1 en 2 komen nog wel in de eShop uit.

  Resident Evil Revelations Switch versie krijgt trailer

  De Resident Evil Revelations Switch versie heeft een trailer gekregen. In deze trailer worden unieke features laten zien voor deze versie.

  Resident Evil Revelations Switch versie krijgt minigames

  In Call of Duty Black Ops was het mogelijk om tijdens de introscene je los te wurmen uit de stoel waarin je zat en op een arcademachine een spelletje te spelen. Ook de Resident Evil Revelations Switch versie krijgt een aantal minigames mee om te spelen naast het hoofdspel.

  Eerste aflevering Resident Evil Revelations 2 gratis te downloaden

  De eerste aflevering van Resident Evil Revelations 2 is vandaag zonder kosten te downloaden. Spelers die deze aflevering van Resident Evil Revelations 2 gratis willen bemachtigen kunnen zowel terecht in de Xbox Store als in de PlayStation Store.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.