Resident Evil: Revelations

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3, Wii U, Switch & PC

  Genres: Avontuur & survival horror

  Gemaakt door Tose Software & Capcom en uitgegeven door Capcom

  6

  Resident Evil: Revelations Artikelen

  De beste shooters op de Nintendo Switch - Onderweg knallen geblazen

  Rebellion liet weten dat er een remastered versie van Sniper Elite V2 naar de Switch komt in 2019. Hiernaast komt het derde deel van de serie ook naar dit console. Deze goede shooters zijn een mooie toevoeging aan de bibliotheek van de Nintendo Switch. Lees hier de beste shooters voor de Nintendo Switch.

  Top 10 engste Resident Evil monsters - Kippenvelgevende creaties

  Twee weken geleden zorgde de release van The Evil Within 2 ervoor dat fans van het horrorgenre weer eens lekker konden griezelen. Resident Evil titels kennen ook flink wat vreemde beesten die je de stuipen op het lijf jagen en met de Switch release van Revelations in november, zetten wij de engste Resident Evil monsters op een rijtje!

  De 25 beste 3DS games

  Stel je hebt nog maar net een 3DS in huis of je ziet door alle bomen het bos niet meer. Geen probleem wij weten welke 25 games je voor de 3DS moet kopen! Dit zijn de 25 beste 3DS-games!

  Nintendo eShop Update: Mario Kart 8 en Coaster Creator 3D

  Het vakantiegeld is weer gestort voor velen, dus dat betekent dat er weer gamebudget is, toch? Zo niet, geen probleem, Nintendo heeft ook veel koopjes deze week.

  Nintendo eShop Update: Super Mario Bros. 3 en veel meer games

  Een extra lange eShop-update vandaag. Een update voor maar liefst twee weken, want Nintendo zet volgende week geen nieuwe games in de eShop. Behalve degenen waarbij het speciaal is aangegeven.

  Resident Evil: Revelations Nieuws

  Resident Evil games releasedatum voor Nintendo Switch onthuld

  De Nintendo Switch releasedatum van Resident Evil HD, Resident Evil Zero HD Remaster en Resident Evil 4 is bekendgemaakt. Capcom doet deze mededeling op Twitter. De drie Resident Evil games komen op 21 mei naar de eShop van de Switch.

  Resident Evil Revelations Switch krijgt geen fysieke versie

  Er komt geen fysieke versie uit van Resident Evil Revelations Switch uit in Europa. Capcom heeft dit bekendgemaakt. Resident Evil Revelations 1 en 2 komen nog wel in de eShop uit.

  Resident Evil Revelations Switch versie krijgt trailer

  De Resident Evil Revelations Switch versie heeft een trailer gekregen. In deze trailer worden unieke features laten zien voor deze versie.

  Resident Evil Revelations Switch versie krijgt minigames

  In Call of Duty Black Ops was het mogelijk om tijdens de introscene je los te wurmen uit de stoel waarin je zat en op een arcademachine een spelletje te spelen. Ook de Resident Evil Revelations Switch versie krijgt een aantal minigames mee om te spelen naast het hoofdspel.

  Resident Evil: Revelations 2 gelekt

  Resident Evil: Revelations 2 is uitgelekt via de website van Xbox. Hierop verscheen namelijk de cover en art-work. Capcom heeft de game officieel nog niet aangekondigd, maar het is vrij zeker dat zij dit binnenkort zullen gaan doen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.