Resident Evil Origins Collection Artikelen

  Wat worden de PlayStation Plus games voor april 2020?

  De laatste week van de maand komt er weer aan en dat betekent de onthulling van de PlayStation Plus games van april 2020. Nu we allemaal thuis zitten zijn er meer uren om te gamen en daar maken we graag gebruik van. Zou Sony inspelen op deze mogelijkheid en ons grote games toespelen om van te smullen. Wij voorspellen wat de PSPlus games van april 2020 worden!

  Top 5 beste horror games 2016 - Gruwelijk!

  2016 was een prima jaar voor gamers. Voor ieder was er wat wils. Zo ook voor horrorfanaten die niet vies zijn van wat ingewanden of een flinke jump scare. Maar ook voor degenen die kunnen genieten van simpelweg een beklemmende sfeer. Voor deze mensen is deze top 5 beste horror games 2016 gemaakt! Wees niet bang en lees snel verder.

  De tien tofste Resident Evil Origins Collection screenshots

  Resident Evil Origins Collection bundelt de twee games die de oorsprong van de franchise vormen. De game is intussen uit en wij vonden het daarom tijd om jullie te voorzien van de tien tofste Resident Evil Origins Collection screenshots. We hebben speciaal voor jullie deze screenshots zelf gemaakt!

  WIN - Resident Evil Origins Collection prijsvraag

  De geremasterde Resident Evil Origins Collection komt op 22 januari uit. Om dat te vieren geven wij deze game weg op Xbox One en PS4! Wil jij deze bundel graag winnen? Lees dan snel hieronder hoe je mee kan doen aan deze Resident Evil Origins Collection prijsvraag!

  Resident Evil Origins Collection Review - Terug naar het landhuis

  Capcom had met de eerste Resident Evil games goud in handen en weet dat goed. Ze vallen onder de beste horror games ooit en zijn dan ook al vaker uitgebracht. Capcom trekt de zombies nog één keer uit de kast en bundel twee games in een collectie. Wij voelen deze aan de tand in de Resident Evil Origins Collection Review.

  De 5 Beste Resident Evil Games

  Binnenkort kunnen we aan de slag met de Resident Evil Origins Collection. Hierin gaan we terug naar het oorsprong van het virus wat Umbrella gemaakt heeft. Tijd voor ons om eens te kijken wat nou de 5 beste Resident Evil games zijn.

  Wallpaper Pick voor januari met The Revenant en Resident Evil

  Het nieuwe jaar is weer beginnen en daarbij horen ook goede voornemens. Wat dacht je van elke maand je wallpaper eens updaten? Wij helpen je graag dat voornemen vol te houden dus hier is de Wallpaper Pick voor januari. Succes met uitkiezen!

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.