Resident Evil Origins Collection

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Avontuur, survival horror, shooter & third-person shooter

  Gemaakt door Capcom en uitgegeven door Capcom

  8

  Resident Evil Origins Collection Artikelen

  Wat worden de PlayStation Plus games voor april 2020?

  De laatste week van de maand komt er weer aan en dat betekent de onthulling van de PlayStation Plus games van april 2020. Nu we allemaal thuis zitten zijn er meer uren om te gamen en daar maken we graag gebruik van. Zou Sony inspelen op deze mogelijkheid en ons grote games toespelen om van te smullen. Wij voorspellen wat de PSPlus games van april 2020 worden!

  Top 5 beste horror games 2016 - Gruwelijk!

  2016 was een prima jaar voor gamers. Voor ieder was er wat wils. Zo ook voor horrorfanaten die niet vies zijn van wat ingewanden of een flinke jump scare. Maar ook voor degenen die kunnen genieten van simpelweg een beklemmende sfeer. Voor deze mensen is deze top 5 beste horror games 2016 gemaakt! Wees niet bang en lees snel verder.

  De tien tofste Resident Evil Origins Collection screenshots

  Resident Evil Origins Collection bundelt de twee games die de oorsprong van de franchise vormen. De game is intussen uit en wij vonden het daarom tijd om jullie te voorzien van de tien tofste Resident Evil Origins Collection screenshots. We hebben speciaal voor jullie deze screenshots zelf gemaakt!

  WIN - Resident Evil Origins Collection prijsvraag

  De geremasterde Resident Evil Origins Collection komt op 22 januari uit. Om dat te vieren geven wij deze game weg op Xbox One en PS4! Wil jij deze bundel graag winnen? Lees dan snel hieronder hoe je mee kan doen aan deze Resident Evil Origins Collection prijsvraag!

  Resident Evil Origins Collection Review - Terug naar het landhuis

  Capcom had met de eerste Resident Evil games goud in handen en weet dat goed. Ze vallen onder de beste horror games ooit en zijn dan ook al vaker uitgebracht. Capcom trekt de zombies nog één keer uit de kast en bundel twee games in een collectie. Wij voelen deze aan de tand in de Resident Evil Origins Collection Review.

  Resident Evil Origins Collection Nieuws

  Resident Evil Origins Collection aanbieding - nu vanaf 36,44 euro bij Wehkamp!

  Wehkamp heeft een zeer scherpe Resident Evil Origins Collection aanbieding. De game is voor 36,44 euro bij de webwinkel voor te bestellen, wanneer je een speciale kortingscode invoert.

  Resident Evil Origins Collection pre-order bonus bekendgemaakt

  De Resident Evil Origins Collection pre-order bonus is bekendgemaakt. Als je de game vroegtijdig aanschaft, dan krijg je twee exclusieve skins voor de karakters Bill en Rebecca.

  Capcom kondigt Resident Evil Origins Collection aan

  Capcom heeft zojuist aangekondigd dat er een Resident Evil Origins Collection aan komt. De gamecollectie bevat de game die het begin van Resident Evil vormden en komt uit op PC, PS4 en XBox One.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.