Resident Evil Village

  Uitgebracht voor Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4, PlayStation 5 & PC

  Genres: Avontuur & survival horror

  Gemaakt door Capcom en uitgegeven door Capcom

  8.5

  Resident Evil Village Artikelen

  Hoe Resident Evil met Village langzaam terug naar zijn roots gaat

  Capcom is met Resident Evil Village weer een stapje dichterbij de horror die de serie zo kenmerkend maakte. Na een aantal delen die meer op actie gericht waren, komt de enge kant van de franchise weer terug. Hoe Capcom het voor elkaar bokst en wat nog nodig is om ons weer flink kippenvel te bezorgen lees je in deze special!

  Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? Week 18

  Wat gaat de tijd snel zeg. Er is alweer een week voorblij gevlogen en dat is te merken aan het weer en aan de releasekalender. Deze week kwamen er meerdere games, series en films voorbij en wij speelden en keken wat af. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

  De beste games en films van 2021 tot nu toe - XGN Cast (Afl. 8)

  In de achtste aflevering van de XGN Cast gaan we duiken in wat nou de game van het jaar en de film van het jaar tot nu toe is. Natuurlijk is er veel uitgesteld, maar toch is er nog meer dan genoeg om te bespreken.

  Resident Evil Village Review - Backpacken in Europa was nog nooit zo vies, eng en leuk!

  In mei leggen alle vogels een ei, maar Capcom heeft al veel langer zitten broeden op de nieuwste telg in de Resident Evil serie. Waar we eerder een geschift gezin voor onze kiezen kregen, krijgen we het nu aan de stok met hele andere wezens. Resident Evil Village opent de poorten van een heel nieuw horroravontuur , waarbij weer een flinke stap gezet wordt richting het niveau van vroeger!

  Wallpaper Pick Mei met Resident Evil Village en Cruella!

  Maand vijf van het jaar is alweer aangebroken en met de eerste versoepelingen onderweg kunnen we hopelijk binnenkort weer nieuwe films in de bioscoop bekijken! Helaas moet het voor nu nog in de thuisbioscoop, maar gelukkig zijn er deze maand weer meer dan genoeg nieuwe films en games om naar uit te kijken. Tijd om je achtergrond ook weer even te updaten! Kies hier toffe nieuwe wallpapers uit de Wallpaper Pick mei!

  Resident Evil Village Nieuws

  Resident Evil Village heeft beste launch ooit op Steam voor de serie

  Veel horrorliefhebbers keken uit naar de komst van Resident Evil Village en de game voldoet zeker aan de verwachtingen. De game is dan ook flink populair, want Resident Evil Village geniet de beste launch voor de serie ooit op Steam.

  Resident Evil Re:Verse release vertraagd

  Resident Evil: Village staat ondertussen al bijna om de hoek. Samen met de nieuwe horrorgame zou er ook een multiplayer versie van de bekende franchise moeten komen. Helaas wordt de online multiplayer game Resident Evil Re:Verse vetraagd. De oorzaak voor de uitstellen van de game is onduidelijk, maar waarschijnlijk komt het door meerdere meldingen in de data bij Capcom na de bètaperiodes.

  Update - Bomvolle Resident Evil Village Collector's Edition weer beschikbaar!

  Het wordt binnenkort weer tijd om lekker te gaan griezelen met Resident Evil Village. Ben je een echte fan van de franchise en wil je de beste versie van de game in huis halen, dan hebben we goed nieuws voor je. De Collector’s Edition van Resident Evil Village is namelijk nu beschikbaar voor pre-order!

  Tweede Resident Evil Village demo onderweg

  Liefhebbers van Resident Evil kunnen weer een speciale dag in hun kalender omcirkelen. Capcom komt namelijk met een tweede Resident Evil Village demo, die uitgebreider zal zijn dan de eerste sneak-peek.

  Krijgt Resident Evil 8 een randomizer voor vijanden?

  Er is mogelijk meer informatie gekomen over Resident Evil: Village. Zo zouden spelers de optie kunnen gaan krijgen om items en vijanden random in de wereld te laten verschijnen.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.