Resident Evil Village

  Uitgebracht voor Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4, PlayStation 5 & PC

  Genres: Avontuur & survival horror

  Gemaakt door Capcom en uitgegeven door Capcom

  8.5

  Resident Evil Village Artikelen

  De beste games en films van 2021 tot nu toe - XGN Cast (Afl. 8)

  In de achtste aflevering van de XGN Cast gaan we duiken in wat nou de game van het jaar en de film van het jaar tot nu toe is. Natuurlijk is er veel uitgesteld, maar toch is er nog meer dan genoeg om te bespreken.

  Resident Evil Village Review - Backpacken in Europa was nog nooit zo vies, eng en leuk!

  In mei leggen alle vogels een ei, maar Capcom heeft al veel langer zitten broeden op de nieuwste telg in de Resident Evil serie. Waar we eerder een geschift gezin voor onze kiezen kregen, krijgen we het nu aan de stok met hele andere wezens. Resident Evil Village opent de poorten van een heel nieuw horroravontuur , waarbij weer een flinke stap gezet wordt richting het niveau van vroeger!

  Wallpaper Pick Mei met Resident Evil Village en Cruella!

  Maand vijf van het jaar is alweer aangebroken en met de eerste versoepelingen onderweg kunnen we hopelijk binnenkort weer nieuwe films in de bioscoop bekijken! Helaas moet het voor nu nog in de thuisbioscoop, maar gelukkig zijn er deze maand weer meer dan genoeg nieuwe films en games om naar uit te kijken. Tijd om je achtergrond ook weer even te updaten! Kies hier toffe nieuwe wallpapers uit de Wallpaper Pick mei!

  Game releases mei 2021 - Resident Evil en Mass Effect!

  Een aantal van de grotere game releases van april kwamen letterlijk op de laatste dag van de maand uit. Velen zullen het nog te druk hebben met het fotograferen van Pokémon of het overleven op een veranderende wereld om bezig te zijn met aankomende games. Maar mei 2021 is toch echt begonnen, dus laten we kijken wat we de komende weken kunnen gaan spelen!

  Tip: Deze PS5 demo's zijn de moeite waard

  Als je een PS5 hebt weten te bemachtigen ben je misschien een beetje huiverig om nieuwe games aan te schaffen. Gelukkig zijn er in de PlayStation Store een paar toffe demo's te vinden die de moeite waard zijn om even te downloaden.

  Resident Evil Village Nieuws

  Resident Evil Re:Verse release vertraagd

  Resident Evil: Village staat ondertussen al bijna om de hoek. Samen met de nieuwe horrorgame zou er ook een multiplayer versie van de bekende franchise moeten komen. Helaas wordt de online multiplayer game Resident Evil Re:Verse vetraagd. De oorzaak voor de uitstellen van de game is onduidelijk, maar waarschijnlijk komt het door meerdere meldingen in de data bij Capcom na de bètaperiodes.

  Update - Bomvolle Resident Evil Village Collector's Edition weer beschikbaar!

  Het wordt binnenkort weer tijd om lekker te gaan griezelen met Resident Evil Village. Ben je een echte fan van de franchise en wil je de beste versie van de game in huis halen, dan hebben we goed nieuws voor je. De Collector’s Edition van Resident Evil Village is namelijk nu beschikbaar voor pre-order!

  Tweede Resident Evil Village demo onderweg

  Liefhebbers van Resident Evil kunnen weer een speciale dag in hun kalender omcirkelen. Capcom komt namelijk met een tweede Resident Evil Village demo, die uitgebreider zal zijn dan de eerste sneak-peek.

  Krijgt Resident Evil 8 een randomizer voor vijanden?

  Er is mogelijk meer informatie gekomen over Resident Evil: Village. Zo zouden spelers de optie kunnen gaan krijgen om items en vijanden random in de wereld te laten verschijnen.

  Resident Evil RE: Verse Beta al na half uur offline - inmiddels weer in de lucht

  De open bèta van de aankomende multiplayer spin-off van Resident Evil Village, RE: Verse, is na korte tijd weer uit de lucht gehaald. De game had te maken met matchmaking problemen waardoor het voor spelers moeilijk werd om de game daadwerkelijk te spelen.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.