Resident Evil 6 Nieuws

  Resident Evil 5 en 6 release voor de Nintendo Switch

  Tijdens de Nintendo E3-livestream werd duidelijk dat er ook ruimte is voor horror. Zo werd de sfeer gezet door duidelijk te maken dat er een flink portie Resident Evil aankomt voor de Nintendo Switch. Maak je klaar voor de Resident Evil 5 en 6 release op de Switch.

  Xbox Live Deals with Gold met Resident Evil en Fortnite

  Net als vorige week zijn er deze week weer een aantal leuke aanbiedingen in de Xbox Live Deals with Gold. Toch is het deze week een speciale week. Het is Shocktober en dat wil zeggen dat er een aantal horror games in de aanbieding zijn, zoals Resident Evil en Friday the 13th.

  Resident Evil remasters sales boven 2.8 miljoen

  De Resident Evil remasters sales zijn boven de 2.8 miljoen exemplaren. Dat maakte Capcom bekend. Het gaat om de remasters van Resident Evil 4,5 en 6.

  Resident Evil 6 re-release gelekt voor PS4 en Xbox One?

  Het lijkt erop dat we binnenkort een Resident Evil 6 re-release kunnen verwachten voor de Xbox One en PS4. Het Koreaanse Game Rating Board heeft deze game namelijk opgenomen voor de huidige generatie consoles.

  Steam Holiday Sales gaan onverminderd door

  De kerstman mag dan misschien alweer onderweg zijn naar zijn huisje op de Noordpool, Steam is nog niet klaar met geven. Tot 3 januari blijven er games flink in de uitverkoop gaan.

  Capcom viert verjaardag met Steam kortingen

  Capcom bestaat dit jaar dertig jaar en om dat te vieren heeft het bedrijf allemaal games in de aanbieding gegooid, met kortingen tot wel 75 procent.

  Vijf Capcom games voor de prijs van een

  Afgelopen maand verscheen er een mysterieuze Capcom bundel in een webwinkel. Capcom hield zich stil tot vandaag. De uitgever bevestigt dat er een bundel aankomt waarmee je vijf games krijgt voor de prijs van een enkel spel.

  Capcom Essentials bundel opgedoken

  Canadese retailer EB Games heeft een nieuwe game in het assortiment opgenomen onder de naam Capcom Essentials. Voor de volle retail prijs krijg je in totaal vijf games van Capcom, te koop voor Xbox 360 en PlayStation 3.

  Nieuwe Steam Summer Sale aanbiedingen

  Het is net 19:00 geweest op deze donderdagavond dus dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe Steam Summer Sale. Wij laten je weten wat de nieuwe aanbiedingen voor vandaag zijn, die van gister, de flash aanbiedingen en de aanbieding van de community.

  Nieuwe Steam Summer Sale aanbiedingen

  De aanbiedingen van de Steam Summer Sale zijn weer veranderd, dus het is tijd voor een update! We brengen jullie op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen van vandaag, die van gister, de flash aanbiedingen en natuurlijk de door de community uitgekozen aanbieding.

  Nieuwe Steam Summer Sale aanbiedingen

  De zomeruitverkoop van Steam is sinds 11 juli begonnen en de aanbiedingen veranderen elke dag weer. Tijd om jullie op de hoogte te brengen van de aanbiedingen van vandaag, die van gister, de flash aanbiedingen en de aanbieding die door de community is gekozen.

  Capcom voorspelt verkoopcijfers Lost Planet 3 en Resident Evil: Revelations

  Capcom verwacht dat zowel Lost Planet 3 als Resident Evil: Revelations meer dan 1,2 miljoen exemplaren zullen verkopen. Ook heeft de studio een lijst met verkoopcijfers gepubliceerd.

  Capcom maakt verkoopcijfers bekend van RE6, Dragon's Dogma en DmC

  Capcom heeft zijn financiële resultaten van het vorige fiscale jaar bekendgemaakt. Onder andere de verkoopcijfers van Resident Evil 6, Dragon's Dogma en DmC: Devil May Cry komen voorbij.

  Resident Evil 6 en Left 4 Dead 2 crossover aangekondigd

  De twee populaire zombiegames Resident Evil 6 en Left 4 Dead 2 zullen bij elkaar op bezoek gaan. Capcom en Valve hebben dit crossover project vandaag naar buiten gebracht.

  Resident Evil in de aanbieding in PlayStation Store

  Sony en Capcom bieden deze week korting op de Resident Evil franchise. De games zijn vanaf nu voor een lagere prijs verkrijgbaar in Europa.

  Resident Evil 6 film verschijnt in september 2014

  Sony Pictures en Screen Gems hebben bevestigd dat de zesde Resident Evil film op 12 september 2014 verschijnt. Het is nog onduidelijk of de cast van de vorige films terugkeert.

  Resident Evil 6 krijgt nieuwe multiplayer content

  Resident Evil 6 krijgt volgende maand nieuwe content voor de multiplayer van het spel. Het gaat om een nieuwe modus en nieuwe mappen.

  Producent Kawata niet tevreden met nieuwe richting Resident Evil

  Masachika Kawata, ook wel bekend als de producent van Resident Evil, liet in een interview weten dat hij zijn twijfels heeft bij de nieuwe richting van de franchise.

  Hogere winst Capcom ondanks tegenvallende verkoopcijfers Resident Evil 6

  Capcoms game Resident Evil 6 is niet de kaskraker geworden waar het op hoopte. Toch heeft het bedrijf meer games verkocht dan vorig jaar en maakte het ook meer winst.

  Wellicht krijgt Resident Evil een reboot

  Hoewel niets zeker is zou het volgens Capcom zomaar kunnen dat er in de toekomst een reboot van Resident Evil wordt uitgebracht wordt.

  Capcom voegt Japanse voice-overs toe aan Resident Evil 6 en Dragon's Dogma

  Capcom heeft aangekondigd Japanse voice-overs toe te zullen voegen aan twee reeds verschenen games. Het gaat om Resident Evil 6 en Dragon's Dogma.

  Resident Evil Anniversary aangekondigd voor Japan

  PlayStation 3 gamers in Japan kunnen in de loop van dit jaar een speciale jubileum editie van Resident Evil verwachten. Dit maakte Capcom vandaag bekend.

  Verhaallijn Ada nu ook online co-op speelbaar in Resident Evil 6

  Sinds deze week is er een patch beschikbaar voor Resident Evil 6 waardoor nu ook de verhaallijn van Ada Wong online co-op gespeeld kan worden. Eerder konden spelers dit verhaallijn enkel zelf spelen.

  Capcom stelt verwachtingen verkoopcijfers bij

  De Aziatische gamestudio Capcom heeft zijn verwachtingen van de verkoopcijfers over dit financiële loopjaar naar onderen bijgesteld.

  Nieuwe modi Resident Evil 6 onthuld in video's

  Resident Evil 6 krijgt deze maand nieuwe uitbreidingen in de vorm van multiplayer modi. Middels een drietal trailers zijn die modi voor het eerst te bekijken en wordt het concept van elke modus kort uitgelegd.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.