Resident Evil 6 Artikelen

  10 games die je de komende maanden weer moet spelen wegens E3 aankondigingen

  Tijdens de E3 hebben we veel games gezien. Het nadeel: we moeten nog zo lang wachten tot we ze kunnen spelen. Terwijl we wachten kunnen we gelukkig wel terugvallen op games die al wel zijn verschenen. Dit zijn de tien beste games die je de komende maanden moet spelen wegens E3 aankondigingen.

  Beste E3 2019 Nintendo Switch games - Sensatie op de hybride console

  Er komen flink wat games naar de Nintendo Switch. Veel van die games zijn tijdens de E3 2019 live stream uit de doeken gedaan. Wij bieden een overzicht van de beste E3 2019 Nintendo Switch games. Op die manier hoef jij geen enkele toffe Nintendo Switch-titel te missen.

  Top 10 beste E3 2019 Nintendo persconferentie aankondigingen

  Ook tijdens E3 2019 heeft Nintendo meer dan genoeg getoond om fans enthousiast te krijgen. Tijdens de Nintendo Direct zijn meerdere aankomende titels getoond en heeft het bedrijf enkele leuke verrassingen onthuld. Lees hier de top 10 beste E3 2019 Nintendo persconferentie aankondigingen!

  Resident Evil 7 release nabij - Gauw 4, 5 en 6 nog spelen!

  De Resident Evil 7 releaes is nabij. Bij horrorfanaten staat 24 januari al groot in de agenda gemarkeerd. Een game waar nu al een hype over bestaat. Als voorbereiding zijn onlangs deel 4, 5 en 6 opnieuw uitgebracht!

  WIN - Resident Evil 4/5/6 remaster prijsvraag

  Fan van Resident Evil? Dan moet je de recent verschenen remaster bundel, die deel 4, 5 en 6 bevat, sowieso aan je collectie toevoegen. Wij geven deze toffe bundel weg! Doe mee aan onze Resident Evil 4/5/6 remaster prijsvraag om kans te maken op deze vette prijs.

  Top 10 engste Halloween games - Angstaanjagend goed

  Het jaarlijkse feest genaamd Halloween wordt vandaag op 31 oktober gevierd. Hoewel Halloween in Nederland op kleinere schaal wordt gevierd dan in bijvoorbeeld de VS of Japan, blijft het leuk om er een griezelig dagje op na te houden. Speciaal daarom hebben we hier de top 10 engste Halloween games voor je op een rij gezet!

  10 gameverfilmingen die we de komende jaren kunnen verwachten!

  Er zijn al een al best wat games verfilmd in het verleden. Prince of Persia, Silent Hill en Max Payne zijn hier allemaal voorbeelden van. Deze films waren niet allemaal even goed, maar er komen nieuwe kansen aan! Er staan namelijk best wat gameverfilmingen op de planning!

  Resident Evil 6 re-release Review - Nog steeds prima

  Bij de originele release in 2012 hebben we stiekem allemaal wel even gegniffeld om het logo van Resident Evil 6. Het cijfer 6 in het desbetreffende logo dat toch wel leek op een giraffe die een pijpbeurt ontving. Alle grappen en grollen voorbij, zat er ook een heel erg sterke game, die lovend werd ontvangen. Gooit het spel vier jaar na dato nog steeds hoge ogen in de re-release?

  De top 10 beste Resident Evil momenten

  De nieuwe Resident Evil Umbrella Corps krijgt geen campaign modus. Om dit verdrietige nieuws te verwerken hebben wij hier een lijstje met de top 10 beste Resident Evil momenten voor je samengesteld.

  De beste Resident Evil game volgens de XGN redactie

  BAM! Resident Evil Revelations 2 is een feit. We zijn er bij de XGN redactie al verslaafd aan. Maar wat is nou eigenlijk de beste Resident Evil game volgens de XGN redactie? We vroegen het aan een paar leden!

  Saaie videogames - 8 valkuilen die vermeden moeten worden!

  In sommige gevallen kun je een game maar met één enkel woord omschrijven: saai! Er is altijd een storende factor aanwezig die ervoor zorgt dat je plezier wordt weggezogen. Je hebt totaal geen zin meer om verder te spelen, maar hoe komt dat nu precies? Wij leggen je uit wat nu precies zorgt voor saaie videogames.

  Resident Evil 6 Review

  De koning der horrorgames is weer terug en niet eens heel lang na het uitbrengen van de voorganger. Het gaat hier dan ook over Resident Evil 6, een game die weer terug naar zijn roots wil gaan. Capcom wil er namelijk voor zorgen dat fans van het eerste uur weer eens flink kunnen genieten van een nieuwe game uit een bijzondere franchise.

  Wekelijkse Xbox Live Update - Microsoft gaat los 2.0

  Na de onverwacht zeer drukke week, waren onze verwachtingen laag. Microsoft kan immers niet elke week vullen met content. Maar tot onze verbazing is dat toch gelukt!

  Resident Evil 6 Preview

  Belangrijke tijden breken aan bij Capcom. Resident Evil is één van zijn franchises die elke keer weer zijn waarde bewijst. Maar toch, iedere keer als er een nieuwe game komt zegt de ontwikkelaar dat het spel nog niet goed genoeg was. Zo ook nu bij Resident Evil 6. Ondanks positieve kritieken over deel vijf was men bij Capcom nog niet tevreden. Het moet terug naar de roots van de franchise. Die indruk wilde Capcom dan ook geven bij de eerste versie van deel zes, waarin drie campagnes deels te spelen waren.

  PlayStation Store Update - FIFA 13 en F1 2012

  Het is weer woensdag geweest en dat betekent dat de PlayStation Store weer gevuld is met gloednieuwe content. Ben je dus op zoek naar een nieuwe game of demo dan doe je er goed aan om Sony's digitale winkel te bezoeken. De hoogtepunten van deze update vind je hieronder!

  Resident Evil 6 Preview - Leon en Chris tegen de zombies

  Het moet weer klassiek eng worden. Dat is het motto van Resident Evil 6, de game die jou weer hetzelfde gevoel moet geven als bij de eerste games uit de franchise. Met alle respect naar Resident Evil 5, die bij ons een 8.8 scoorde, maar Capcom vindt dat dat deel niet des Resident Evil’s was. Daarom zien we nu weer een hele duistere game.

  Resident Evil 6 Preview

  Er wordt wel eens gezegd dat de laatste delen van de Resident Evil franchise te weinig horror bevat. Uitgever Capcom probeert met Resident Evil 6 zowel liefhebbers van actie als van horror voor zich te winnen.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.