Resident Evil 6

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, Switch & PC

  Genres: Actie, avontuur, shooter & third-person shooter

  Gemaakt door Capcom en uitgegeven door Capcom

  8

  Resident Evil 6 Artikelen

  10 games die je de komende maanden weer moet spelen wegens E3 aankondigingen

  Tijdens de E3 hebben we veel games gezien. Het nadeel: we moeten nog zo lang wachten tot we ze kunnen spelen. Terwijl we wachten kunnen we gelukkig wel terugvallen op games die al wel zijn verschenen. Dit zijn de tien beste games die je de komende maanden moet spelen wegens E3 aankondigingen.

  Beste E3 2019 Nintendo Switch games - Sensatie op de hybride console

  Er komen flink wat games naar de Nintendo Switch. Veel van die games zijn tijdens de E3 2019 live stream uit de doeken gedaan. Wij bieden een overzicht van de beste E3 2019 Nintendo Switch games. Op die manier hoef jij geen enkele toffe Nintendo Switch-titel te missen.

  Top 10 beste E3 2019 Nintendo persconferentie aankondigingen

  Ook tijdens E3 2019 heeft Nintendo meer dan genoeg getoond om fans enthousiast te krijgen. Tijdens de Nintendo Direct zijn meerdere aankomende titels getoond en heeft het bedrijf enkele leuke verrassingen onthuld. Lees hier de top 10 beste E3 2019 Nintendo persconferentie aankondigingen!

  Resident Evil 7 release nabij - Gauw 4, 5 en 6 nog spelen!

  De Resident Evil 7 releaes is nabij. Bij horrorfanaten staat 24 januari al groot in de agenda gemarkeerd. Een game waar nu al een hype over bestaat. Als voorbereiding zijn onlangs deel 4, 5 en 6 opnieuw uitgebracht!

  WIN - Resident Evil 4/5/6 remaster prijsvraag

  Fan van Resident Evil? Dan moet je de recent verschenen remaster bundel, die deel 4, 5 en 6 bevat, sowieso aan je collectie toevoegen. Wij geven deze toffe bundel weg! Doe mee aan onze Resident Evil 4/5/6 remaster prijsvraag om kans te maken op deze vette prijs.

  Resident Evil 6 Nieuws

  Resident Evil 5 en 6 release voor de Nintendo Switch

  Tijdens de Nintendo E3-livestream werd duidelijk dat er ook ruimte is voor horror. Zo werd de sfeer gezet door duidelijk te maken dat er een flink portie Resident Evil aankomt voor de Nintendo Switch. Maak je klaar voor de Resident Evil 5 en 6 release op de Switch.

  Xbox Live Deals with Gold met Resident Evil en Fortnite

  Net als vorige week zijn er deze week weer een aantal leuke aanbiedingen in de Xbox Live Deals with Gold. Toch is het deze week een speciale week. Het is Shocktober en dat wil zeggen dat er een aantal horror games in de aanbieding zijn, zoals Resident Evil en Friday the 13th.

  Resident Evil remasters sales boven 2.8 miljoen

  De Resident Evil remasters sales zijn boven de 2.8 miljoen exemplaren. Dat maakte Capcom bekend. Het gaat om de remasters van Resident Evil 4,5 en 6.

  Resident Evil 6 re-release gelekt voor PS4 en Xbox One?

  Het lijkt erop dat we binnenkort een Resident Evil 6 re-release kunnen verwachten voor de Xbox One en PS4. Het Koreaanse Game Rating Board heeft deze game namelijk opgenomen voor de huidige generatie consoles.

  Steam Holiday Sales gaan onverminderd door

  De kerstman mag dan misschien alweer onderweg zijn naar zijn huisje op de Noordpool, Steam is nog niet klaar met geven. Tot 3 januari blijven er games flink in de uitverkoop gaan.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.