Resident Evil 5

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, Switch & PC

  Genres: Avontuur, survival horror, shooter & third-person shooter

  Gemaakt door Capcom en uitgegeven door Capcom

  8.8

  Resident Evil 5 Artikelen

  Resident Evil 5 Switch gameplay - Voor de liefhebbers

  Tijdens E3 werd bekend dat er weer een aantal Resident Evil games naar Nintendo Switch komen in de vorm van Resident Evil 5 en Resident Evil 6. Wij hebben de gelegenheid gehad om een demo van de Switch-versie van Resident Evil 5 te spelen. Onze indrukken lees je in deze Resident Evil 5 Switch preview.

  10 games die je de komende maanden weer moet spelen wegens E3 aankondigingen

  Tijdens de E3 hebben we veel games gezien. Het nadeel: we moeten nog zo lang wachten tot we ze kunnen spelen. Terwijl we wachten kunnen we gelukkig wel terugvallen op games die al wel zijn verschenen. Dit zijn de tien beste games die je de komende maanden moet spelen wegens E3 aankondigingen.

  Beste E3 2019 Nintendo Switch games - Sensatie op de hybride console

  Er komen flink wat games naar de Nintendo Switch. Veel van die games zijn tijdens de E3 2019 live stream uit de doeken gedaan. Wij bieden een overzicht van de beste E3 2019 Nintendo Switch games. Op die manier hoef jij geen enkele toffe Nintendo Switch-titel te missen.

  Top 10 beste E3 2019 Nintendo persconferentie aankondigingen

  Ook tijdens E3 2019 heeft Nintendo meer dan genoeg getoond om fans enthousiast te krijgen. Tijdens de Nintendo Direct zijn meerdere aankomende titels getoond en heeft het bedrijf enkele leuke verrassingen onthuld. Lees hier de top 10 beste E3 2019 Nintendo persconferentie aankondigingen!

  Update - PlayStation Store deals onder de 10 euro - Flinke kortingen!

  De feestdagen zitten eraan te komen en de PlayStation Store viert dat met flinke kortingen op de leukste games. Ideaal als je nog een kerstcadeau voor een gameliefhebber zoekt. Wij hebben de beste PlayStation Store deals onder de 10 euro voor je op een rijtje gezet.

  Resident Evil 5 Nieuws

  Resident Evil 5 en 6 release voor de Nintendo Switch

  Tijdens de Nintendo E3-livestream werd duidelijk dat er ook ruimte is voor horror. Zo werd de sfeer gezet door duidelijk te maken dat er een flink portie Resident Evil aankomt voor de Nintendo Switch. Maak je klaar voor de Resident Evil 5 en 6 release op de Switch.

  Xbox Live Deals with Gold met Resident Evil en Fortnite

  Net als vorige week zijn er deze week weer een aantal leuke aanbiedingen in de Xbox Live Deals with Gold. Toch is het deze week een speciale week. Het is Shocktober en dat wil zeggen dat er een aantal horror games in de aanbieding zijn, zoals Resident Evil en Friday the 13th.

  Resident Evil remasters sales boven 2.8 miljoen

  De Resident Evil remasters sales zijn boven de 2.8 miljoen exemplaren. Dat maakte Capcom bekend. Het gaat om de remasters van Resident Evil 4,5 en 6.

  Resident Evil 5 game krijgt een release op PS4 en Xbox one

  Resident Evil 7 wordt mogelijk getoond op de E3 aankomende juni, maar dat is niet het enige nieuws omtrent de Resident Evil franchise. Het is namelijk bekend geworden dat de Resident Evil 5 game een release krijgt op PS4 en Xbox One op 28 juni.

  Resident Evil 5 best verkochte game van Capcom

  Resident Evil 5 is vanaf vandaag de best verkochte titel van Capcom. De game stoot de eeuwige nummer één van de troon, namelijk Street Fighter 2. Dit was de best verkochte titel van Capcom vanaf 1983.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.