Resident Evil 4 HD

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 & PlayStation 4

  Genres: Avontuur, survival horror, shooter & third-person shooter

  Gemaakt door Capcom en uitgegeven door Capcom

  Resident Evil 4 HD Artikelen

  Beste gamelevels ooit gemaakt – The Village Uit Resident Evil 4

  Ronddwalen door een gigantische open wereld is leuk, maar een doel of objectief hebben is wat je als gamer vooruitduwt; een legendarische schat of een wapen dat essentieel is. Levels en missies zijn belangrijk en daarom duiken wij in de geschiedenis van de beste gamelevels ooit. Deze keer een level uit Resident Evil 4.

  Top 8 vreselijke virussen in games waar we bang van worden

  Er zijn een hoop infecties bedacht om games intenser te maken. Ze komen vooral voor in horrorgames en deze infecties zijn gemaakt om zo angstaanjagend mogelijk te zijn en dat lukt soms heel goed. Hier is de top 8 vreselijke virussen in games waar we bang van worden.

  De 10 Beste PlayStation game series - Regelrechte klassiekers

  Al meer dan 30 jaar kunnen we gamen op de PlayStation consoles van Sony. Dat is best lang! In deze special zetten we de 10 beste PlayStation game series voor je op een rijtje, in willekeurige volgorde. De game die op 1 staat is dus niet het beste.

  Top 10 engste Resident Evil monsters - Kippenvelgevende creaties

  Twee weken geleden zorgde de release van The Evil Within 2 ervoor dat fans van het horrorgenre weer eens lekker konden griezelen. Resident Evil titels kennen ook flink wat vreemde beesten die je de stuipen op het lijf jagen en met de Switch release van Revelations in november, zetten wij de engste Resident Evil monsters op een rijtje!

  De meest opvallende sektes in games - Religieuze gekkies

  Aanhangers van een geloof slaan zo nu en dan iets te ver door en worden een sekte. De meest opvallende sektes in games zijn groepen volgelingen die de meeste bizarre rituelen uitvoeren en doelen nastreven. Wij zetten de vijf vreemdste voor je op een rijtje in deze top 5.

  Resident Evil 4 HD Nieuws

  Resident Evil games releasedatum voor Nintendo Switch onthuld

  De Nintendo Switch releasedatum van Resident Evil HD, Resident Evil Zero HD Remaster en Resident Evil 4 is bekendgemaakt. Capcom doet deze mededeling op Twitter. De drie Resident Evil games komen op 21 mei naar de eShop van de Switch.

  Xbox Live Deals with Gold met Resident Evil en Fortnite

  Net als vorige week zijn er deze week weer een aantal leuke aanbiedingen in de Xbox Live Deals with Gold. Toch is het deze week een speciale week. Het is Shocktober en dat wil zeggen dat er een aantal horror games in de aanbieding zijn, zoals Resident Evil en Friday the 13th.

  Resident Evil Anniversary aangekondigd voor Japan

  PlayStation 3 gamers in Japan kunnen in de loop van dit jaar een speciale jubileum editie van Resident Evil verwachten. Dit maakte Capcom vandaag bekend.

  Capcom: 'Survival-horror markt te klein voor Resident Evil'

  Naarmate de Resident Evil-franchise vorderde, werden de games steeds meer actie-georiënteerd. De reden hiervoor is volgens Capcom dat de markt voor survival-horror games te klein is.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.