Red Faction: Armageddon

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Actie, shooter & third-person shooter

  Gemaakt door Volition en uitgegeven door THQ & Volition

  7

  Red Faction: Armageddon Artikelen

  De 5 grappigste easter eggs in games

  Easter eggs zijn al sinds de eerste consoles terug te vinden in games, van de meest bizarre die je je maar kan bedenken, tot de ronduit hilarisch gebeurtenissen. Aangezien komedie toch leuker is om te zien dan horror, hebben wij de vijf grappigste easter eggs van recente games op een rijtje gezet.

  Red Faction: Armageddon Review

  Alles kan kapot. Inderdaad, als je naar buiten gaat en een prullenbak kapot probeert te maken, dan kan-ie ook kapot gaan. Maar in games? Dat gaat moeilijk. Het is een technologie die nog niet vanzelfsprekend is in allerlei games. Bij Red Faction: Armageddon is het werkelijkheid.

  Red Faction: Armageddon Preview

  Rode Factie. Het klinkt als één of andere vakbondorganisatie, maar als je de Engelse vertaling daarvan neemt krijg je Red Faction. Hartstikke logisch. En voor de hand liggend, want als je aan Rode Factie denkt, denk je aan Red Faction. Inmiddels een zeer gewaardeerde franchise die het vrij goed doet. Volgende maand komt alweer het nieuwe deel uit: Red Faction: Armageddon. En volgens ontwikkelaar Volition wordt deze heel tof. Een speelsessie met onder andere de co-op modus moet uitwijzen of dat echt zo is.

  Red Faction: Armageddon Preview

  Red Faction: Armageddon is inmiddels alweer de vierde game uit de franchise en uitgever THQ belooft dat deze game de vernieling naar een hoger niveau zal tillen. Hoe hoog dat niveau precies is lees je in deze impressie.

  Red Faction: Armageddon Preview

  Bereid je voor op een nieuwe oorlog op de planeet Mars, alleen dit keer niet meer alleen op de oppervlakte van Mars. Een buitenaards ras wil Mars totaal overnemen, inclusief de ondergrondse gebieden waar men probeert te overleven onder extreme omstandigheden.

  Red Faction: Armageddon Nieuws

  Gratis Xbox Games with Gold voor augustus bekendgemaakt

  Er zijn weer vier gratis Xbox games with Gold voor augustus aangekondigd die we komende maand kunnen downloaden. In een blogpost heeft Microsoft de games bekendgemaakt.

  Darksiders en Red Faction in nieuwe Humble Bundle

  Er is een nieuwe Humble Bundle. Deze bevat enkele grote titels, waaronder beide Darksiders games en de nieuwste Red Faction.

  Compilatie voor Red Faction en Darksiders

  De Darksiders- en Red Faction-franchises krijgen allebei een compilatie. Deze moeten op 14 maart uitkomen voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

  Darksiders en Red Faction verkocht aan Nordic Games

  Eerder was al bekend dat ontwikkelaar Gearbox de Homeworld-serie had overgenomen van THQ. Nu blijkt dat de rest van het aanbod in de veiling bijna allemaal naar Nordic Games is gegaan voor het milde bedrag van 4,9 miljoen dollar.

  Nieuwe Humble Bundle brengt ons THQ games

  Ja mensen het is weer tijd om op prijsjesjacht te gaan. Net nu we de Steam herfstuitverkoop achter de rug en de dure december maand in het vooruitzicht hebben, is het wederom tijd om goede games voor een prikkie in huis te halen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.