Red Dead Online Artikelen

  Deze Red Dead Online features willen we in GTA Online zien!

  Het is soms een lastige keuze of je nu wil losgaan als een outlaw in het harde en stoffige Wilde Westen of Los Santos onveilig wil maken als geharde crimineel. Rockstar kan die keuze een stuk makkelijker maken als deze Red Dead Online features in GTA Online worden gestopt!

  De snelste manieren om te levelen in Red Dead Online in 2021

  Met nieuwe levels speel je steeds meer mogelijkheden en sterkere wapens vrij in Red Dead Online. De weg naar het de maximale rang is alleen een lange. Gelukkig hebben we een aantal tips op een rij gezet waarmee je zo snel mogelijk kan levelen in 2021.

  De beste wapens die Red Dead Online te bieden heeft in 2021

  De Amerikaanse staten waar de beschaving nog niet was gearriveerd aan het einde van de 19de eeuw, waren zachtgezegd niet bepaald veilig. Een efficiënt vuurwapen vinden is dan ook uitermate belangrijk voor je gezondheid. Om je bij die zoektocht te helpen hebben wij de beste wapens in Red Dead Online op een rijtje gezet.

  Deze beloningen kan je met Outlaw Pass Nr. 5 in Red Dead Online verdienen!

  Spelers in Red Dead Online hebben niet lang hoeven wachten op de volgende Outlaw Pass, nadat de vorige is verlopen. Rockstar is nu namelijk gekomen met Outlaw Pass Nr.5 en dit zijn de beloningen die je daarmee kan verdienen!

  10 handige tips voor beginners in Red Dead Online

  De open wereld van Red Dead Online zit vol met mogelijkheden, maar kan misschien intimiderend overkomen voor de beginnende speler. Daarom hebben we een aantal tips op een rijtje gezet om het avontuur iets makkelijker te maken.

  Red Dead Online Nieuws

  Nieuwe Red Dead Online update beloont opjagen van dieren

  Tijdens het Wilde Westen zaten de bossen en velden nog vol met wilde dieren. Spelers worden met de nieuwe Red Dead Online update nu aangemoedigd om dat aantal terug te dringen.

  De nieuwste Xbox Game Pass games zijn bekendgemaakt

  Xbox Game Pass krijgt deze maand een enorme upgrade. Wie een abonnement heeft kan al wat mooie en grote games spelen. Nu worden games zoals Red Dead Online, FIFA 21 en meer er aan toegevoegd. Welke games kunnen we nog meer verwachten?

  Moonshiners aangemoedigd om veel alcohol te stoken in Red Dead Online

  Ben je één van de illegale alcoholstokers in Red Dead Online, dan kun je deze week flink profiteren van je brouwsels. Rockstar beloont nu namelijk rijkelijk de werkzaamheden van Moonshiners.

  Red Dead Online deelt dikke bonussen uit in Battle Royale modus

  Het Battle Royale genre wordt steeds populairder en ook Red Dead Online heeft haar eigen versie in de vorm van Gun Rush. Je vaardigheden in die modus kan je deze week goed gebruiken, want Rockstar deelt namelijk dikke bonussen uit in de Hardcore versie.

  XP farmen in Red Dead Online met Free Roam Events en Missions

  Cowboys en cowgirls worden in Red Dead Online deze week beloond voor het stijgen in rang. Het komt dan ook goed uit dat je lekker veel XP kan farmen de komende dagen in Free Roam Events en Free Roam Missions!

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.