Rayman Origins 3D Artikelen

  Top 10 beste 3DS budget games van dit moment

  Waar je eerder al kon lezen over budget games voor de PlayStation 4, Xbox One, PC en Switch, is het nu de beurt aan de Nintendo 3DS om aandacht te krijgen. Want ook op Nintendo’s populaire handheld zijn er genoeg goede, goedkope games te vinden. Daarom stellen wij de top 10 beste 3DS budget games voor je samen.

  Top 3 Kerst games die je moet spelen!

  Eigenlijk willen we stiekem allemaal een lieve kerst, omdat dat zo mooi is! Helaas, helaas. We hebben nog geen witte horizon en het lijkt momenteel in Nederland vaak wel lente of herst. Om toch alvast in een witte Kerst-stemming te komen, presenteren we hier 3 games met sneeuw die je tijdens Kerst moet spelen!

  Rayman Origins 3D Nieuws

  Demo Rayman Origins 3D wederom verkrijgbaar in eShop

  De demo van Rayman Origins 3D is na afwezigheid weer teruggekeerd in de eShop. 3DS-eigenaren kunnen dus kijken of de platformtitel wat voor hen is.

  Rayman Origins voor 3DS uitgesteld naar juni

  De 3DS-versie van Rayman Origins, getiteld Rayman Origins 3D, is in Europa uitgesteld naar 8 juni. Dat meldt ontwikkelaar en uitgever Ubisoft aan gamewebsite Eurogamer.

  Ubisoft ziet omzet in afgelopen kwartaal stijgen

  De Franse uitgever Ubisoft heeft onlangs de financiële cijfers over het afgelopen kwartaal vrijgegeven. Daaruit blijkt dat, mede door het succes van Just Dance 3, het er erg rooskleurig uitziet.

  Ubisoft geeft releasedata vrij van 3DS en Vita games

  Uitgever Ubisoft heeft releasedata vrijgegeven voor verschillende Vita en 3DS games, waaronder Rayman Origins.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.