Rayman Origins

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation Vita, Wii & PC

  Genres: Platformer

  Gemaakt door Ubisoft en uitgegeven door Ubisoft

  9.3

  Rayman Origins Artikelen

  Top 3 Kerst games die je moet spelen!

  Eigenlijk willen we stiekem allemaal een lieve kerst, omdat dat zo mooi is! Helaas, helaas. We hebben nog geen witte horizon en het lijkt momenteel in Nederland vaak wel lente of herst. Om toch alvast in een witte Kerst-stemming te komen, presenteren we hier 3 games met sneeuw die je tijdens Kerst moet spelen!

  De 10 leukste co-op games voor 4 personen

  We hebben al een speciaal gedaan over co-op spellen die nog uit moeten komen, maar hoe zit het met de co-op van al reeds uitgekomen spellen? Wij zetten een paar van de beste voor je op een rijtje.

  Rayman Origins (Vita) Preview

  Met Lumines: Electronic Symphony, Asphalt Injection en Dungeon Hunter Alliance is Ubisoft ten tijde van de Vita-lancering flink vertegenwoordigd. Om die reden organiseerde de ontwikkelaar afgelopen weekend de ‘Ubisoft Digital Day’, waarbij wij diens Vita-games aan de tand konden voelen. Aan het eind van de dag was menig gamejournalist het erover eens: Rayman Origins wordt straks de beste Vita-game van Ubisoft.

  Rayman Origins Review

  Een Rayman Origins recensie? Hebben we die niet al gehad? Jawel, de oplettende bezoeker zal de recensie van collega Eke al voorbij hebben zien komen. Die recensie ging over de Xbox 360 en PlayStation 3 versie van de game. Ubisoft heeft ons nu ook de Wii versie van Rayman Origins gestuurd en daar gaat deze recensie over. Dus hoe brengt de game het ervan af op de console van Nintendo?

  Interview: Gabrielle Shrager en Michael Micholic over Rayman Origins

  Met een enorm hoog cijfer voor Rayman Origins vraag je je wel eens af: hoe komt dat toch? Nou, XGN dacht hetzelfde en kreeg de kans om Gabrielle Shrager en Michael Micholic, respectievelijk narrative director en international product manager, aan de tand te voelen.

  Rayman Origins Nieuws

  Ubi30 games zijn alle zeven dit weekend gratis te verkrijgen

  Ubisoft bestaat inmiddels 30 jaar. Om dat te vieren geeft de ontwikkelaar tot het einde van 2016 elke maand een PC game weg aan zijn fans. Dit weekend krijg je de kans om de Ubi30 games te downloaden via Uplay!

  84 Ubisoft games krijgen maximaal 75% korting

  Het regent kortingen op Steam. Eerder was er al bericht van een Ultimate Sale bij Microsoft's Xbox Live Marketplace, nu gaan de prijzen van Ubisoft games op Steam fors omlaag.

  Rayman Origins gratis voor PlayStation Plus leden

  De platformgame Rayman Origins kan deze week gratis voor de PS Vita gedownload worden, als je tenminste PlayStation Plus hebt. Mensen zonder PS Plus kunnen niet gebruik maken van de aanbieding.

  Rayman in de aanbieding in de Xbox Live Marketplace

  Een blik in de Xbox Marketplace van de Xbox 360 ziet dat er twee Rayman games in de aanbieding zijn. Wat de reden is, staat er niet bij.

  Nieuwe Steam Summer Sale aanbiedingen

  De kortingen op PC-games blijvens ons maar om de oren vliegen en dit weekend is dat ook nog het geval. Met deze Steam Summer Sale update brengen we je weer op de hoogte van de aanbiedingen van vandaag, die van gister, de flash aanbiedingen en de aanbieding van de community.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.