Rayman 3 HD Artikelen

  Rayman 3 HD Review

  Vanwege de komst van de Raving Rabbids stonden de echte Rayman games de laatste jaren op een laag pitje, maar toen was daar ineens Rayman Origins. Een Rayman game zoals de fans die graag zien. Een nieuw magisch avontuur met de klungelige Globox en Rayman de held in nood. Maar ook deze karakters zijn ergens begonnen. In Rayman 3 HD krijg je dan niet het begin te zien, maar in ieder geval wel een voorproefje van de periode voor de witte konijntjes.

  Wekelijkse Xbox Live Update - Rayman en Reckoning

  Het is eindelijk zover; we kunnen jullie een lekker gevulde Wekelijkse Xbox Live Update aanbieden! Maar liefst vijf items heeft de service in de aanbieding, je leest er hier alles over!

  PlayStation Store Update - Rayman 3 HD, AC Revelations & Blades of Time demo

  Het is weer woensdag en dat betekent dat het weer tijd is om je PlayStation 3 en PlayStation Vita op te starten. De PlayStation Store wordt namelijk weer gevuld met allerlei nieuwe games en demo's.

  Rayman 3 HD Preview

  Rayman heeft de smaak te pakken. Nadat Rayman Origins met groot succes werd gelanceerd is het inmiddels alweer tijd voor een nieuwe Rayman. Maar het is (helaas) geen compleet nieuw avontuur. Nee, het is een remake van Rayman 3. Wij gingen vorige week in Londen met de game aan de slag, tijd voor Rayman in HD!

  Rayman 3 HD Nieuws

  PlayStation Plus games juli 2018 bekendgemaakt

  PlayStation Plus gebruikers opgelet! De PlayStation Plus games juli 2018 zijn onthuld. Deze maand staat Absolver voor je klaar en ook kun je genieten van Heavy Rain. Dat is niet het enige.

  Krijgen we een Rayman 4 release?

  Het ziet er naar uit dat we één dezer jaren een Rayman 4 release gaan krijgen. Althans, als het aan Rayman bedenker Michel Ancel ligt wel. Dat zei de ontwikkelaar op Instagram.

  Xbox Games with Gold games oktober onthuld

  In navolging van de bekendmaking van de nieuwe PlayStation Plus games, heeft ook Microsoft haar nieuwe Xbox Games with Gold games voor oktober onthuld. Indiegame Gone Home, die beschikbaar wordt voor de Xbox One, is met zekerheid de grootste nieuwe game te noemen.

  Veel Ubisoft titels in de uitverkoop op Xbox LIVE

  Van 10 tot en met 16 december is een groot aantal Ubisoft games flink in prijs verlaagd op Xbox LIVE. Titels als Ghost Recon: Future Soldier en Scott Pilgrim vs. The World zijn voor een zacht prijsje te koop.

  Platformgames centraal in nieuwe Deal of the Week

  Deze week is er een zeer uitgebreide Deal of the Week op de Xbox 360, waarin platformgames centraal staan, maar ook veel downloadbare content van de Assassin's Creed franchise.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.