Ratchet: Gladiator HD Artikelen

  Saaie videogames - 8 valkuilen die vermeden moeten worden!

  In sommige gevallen kun je een game maar met één enkel woord omschrijven: saai! Er is altijd een storende factor aanwezig die ervoor zorgt dat je plezier wordt weggezogen. Je hebt totaal geen zin meer om verder te spelen, maar hoe komt dat nu precies? Wij leggen je uit wat nu precies zorgt voor saaie videogames.

  PlayStation Store Update - Ratchet: Gladiator & gratis Far Cry 3

  Het moment van alweer een nieuwe PlayStation Store Update is aangebroken. De dag dat de PlayStation Store gevuld wordt met gloednieuwe games, demo's en downloadbare content. De hoogtepunten van deze update vind je hier!

  Ratchet: Gladiator HD Nieuws

  Nieuwe trailer Ratchet & Clank film gelanceerd

  Gramercy pictures, Rainmaker en Blockade entertainment hebben de nieuwste trailer voor de Ratchet & clank film gelanceerd. De film over de lombax en de robot verschijnt in april 2016. Wanneer je de trailer ziet belooft de film een feest voor de fans te worden!

  De 10 beste duo's in games

  Games speel je vaak niet alleen. Of je nu gamet via internet en daar spelers ontmoet, of een verhaal doorspeelt met computergestuurde companen; je wordt altijd wel vergezeld. Er zijn daarom ook een aantal legendarisch duo's in games te vinden, die elkaar helpen wanneer het nodig is en elkaar nooit in de steek laten. Hier vind je een top 10 van de beste duo's in de geschiedenis van games.

  Ratchet: Gladiator HD trophy lijst gelekt

  Hoewel Sony en Insomniac Games nog geen officiële releasedatum hebben aangekondigd van Ratchet: Gladiator HD, doet een uitgelekte trophy lijst vermoeden dat de game spoedig uitgebracht wordt.;

  Ratchet & Clank krijgen eigen film in 2015

  Ontwikkelaar Insomniac Games heeft onthuld dat er een film van het bekende duo Ratchet & Clank wordt gemaakt. De productie en het schrijven van de film is sinds kort begonnen en de film staat nu gepland voor 2015.

  Insomniac nog lang niet klaar met Ratchet & Clank

  Ted Price, CEO van Insomniac Games, maakt in een interview bekend nog lang niet klaar te zijn met de Ratchet & Clank serie. Het experimenteren zal door blijven gaan, aldus de ontwikkelaar.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.