Ratchet & Clank: QForce Artikelen

  De 10 beste game trilogieën - Mooie collecties!

  Trilogieën, in de wereld van entertainment zijn ze niet weg te denken: Lord of the Rings, Matrix, Star Wars, Hunger Games en er zijn nog veel meer voorbeelden van boeken en films op te noemen die verbonden zijn aan het woord 'trilogie'. Maar hoe zit dat eigenlijk bij een andere tak van entertainment: Wat zijn de beste trilogieën van games?

  Saaie videogames - 8 valkuilen die vermeden moeten worden!

  In sommige gevallen kun je een game maar met één enkel woord omschrijven: saai! Er is altijd een storende factor aanwezig die ervoor zorgt dat je plezier wordt weggezogen. Je hebt totaal geen zin meer om verder te spelen, maar hoe komt dat nu precies? Wij leggen je uit wat nu precies zorgt voor saaie videogames.

  De 5 beste robots in games

  Robots zijn op ninja's en piraten na de tofste gamepersonager. Nou zijn er al zat robots in games verschenen, zowel als vriend en als vijand, maar wat zijn de vijf beste van de afgelopen jaren? Hier een top vijf.

  Ratchet & Clank: QForce Review

  Toen de PlayStation 3 net op de markt kwam, waren Ratchet & Clank nog big business. Het was een van de eerste series die een complete trilogie op de nieuwe console zag verschijnen en dat was er ook nog een die iedere PS3-bezitter met trots in zijn collectie kon opnemen. Tegenwoordig is het dynamische duo een stuk minder populair. Het paar maakte in 2011 zijn opwachting in PlayStation Move Heroes en later dat jaar in Ratchet & Clank: All 4 One. Beide games vielen tegen. De verschijning vorige week in PlayStation All-Stars Battle Royale was leuk, maar wij willen natuurlijk een echte platformer. Deze is er nu in de vorm van Ratchet & Clank: QForce.

  PlayStation Store Update - Ratchet & Clank: QForce en LEGO In de Ban van de Ring

  Het is weer woensdag geweest en dat betekent dat de PlayStation Store weer gevuld is met gloednieuwe content. Ben je dus op zoek naar een nieuwe game of demo, dan doe je er goed aan om Sony's digitale winkel te bezoeken. De hoogtepunten van deze update vind je hieronder!

  Ratchet & Clank: QForce Nieuws

  Nieuwe trailer Ratchet & Clank film gelanceerd

  Gramercy pictures, Rainmaker en Blockade entertainment hebben de nieuwste trailer voor de Ratchet & clank film gelanceerd. De film over de lombax en de robot verschijnt in april 2016. Wanneer je de trailer ziet belooft de film een feest voor de fans te worden!

  De 10 beste duo's in games

  Games speel je vaak niet alleen. Of je nu gamet via internet en daar spelers ontmoet, of een verhaal doorspeelt met computergestuurde companen; je wordt altijd wel vergezeld. Er zijn daarom ook een aantal legendarisch duo's in games te vinden, die elkaar helpen wanneer het nodig is en elkaar nooit in de steek laten. Hier vind je een top 10 van de beste duo's in de geschiedenis van games.

  Ratchet & Clank: QForce op 22 mei naar Vita

  De PS Vita-versie van Ratchet & Clank: QForce ligt vanaf 22 mei in de winkelrekken. Dat heeft James Stevens, community manager bij ontwikkelaar Insomniac, in een blog op PlayStation Blog laten weten.

  Ratchet & Clank krijgen eigen film in 2015

  Ontwikkelaar Insomniac Games heeft onthuld dat er een film van het bekende duo Ratchet & Clank wordt gemaakt. De productie en het schrijven van de film is sinds kort begonnen en de film staat nu gepland voor 2015.

  Twee gratis games voor kopers Ratchet & Clank: QForce

  In november vorig jaar verscheen Ratchet & Clank: QForce op de PlayStation 3. De game werd groots naar voren gebracht als een titel die cross-buy ondersteunt, wat inhoudt dat je gratis de PlayStatio Vita versie kunt downloaden. Die versie is echter al vaker uitgesteld. Tijd voor een cadeautje.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.