Ratchet & Clank: A Crack in Time

  Uitgebracht voor PlayStation 3

  Genres: Avontuur, platformer, shooter & third-person shooter

  Gemaakt door Insomniac Games en uitgegeven door Sony Computer Entertainment & Insomniac Games

  8.5

  Ratchet & Clank: A Crack in Time Artikelen

  15 vette game wapens waar je in games mee hebt gevochten

  Heb je er weleens bij stil gestaan hoeveel mooie, gruwelijke, grappige, sterke wapens je eigenlijk in handen hebt in games? Die sleutel uit Kingdom Hearts, dat rode schild in Mario, of wat dacht je van dat kanon aan Samus' arm in Metroid? Hier heb je 15 vette game wapens waar je ongetwijfeld al mensen mee hebt omgelegd.

  De 10 beste game trilogieën - Mooie collecties!

  Trilogieën, in de wereld van entertainment zijn ze niet weg te denken: Lord of the Rings, Matrix, Star Wars, Hunger Games en er zijn nog veel meer voorbeelden van boeken en films op te noemen die verbonden zijn aan het woord 'trilogie'. Maar hoe zit dat eigenlijk bij een andere tak van entertainment: Wat zijn de beste trilogieën van games?

  Saaie videogames - 8 valkuilen die vermeden moeten worden!

  In sommige gevallen kun je een game maar met één enkel woord omschrijven: saai! Er is altijd een storende factor aanwezig die ervoor zorgt dat je plezier wordt weggezogen. Je hebt totaal geen zin meer om verder te spelen, maar hoe komt dat nu precies? Wij leggen je uit wat nu precies zorgt voor saaie videogames.

  De 5 beste robots in games

  Robots zijn op ninja's en piraten na de tofste gamepersonager. Nou zijn er al zat robots in games verschenen, zowel als vriend en als vijand, maar wat zijn de vijf beste van de afgelopen jaren? Hier een top vijf.

  Ratchet & Clank: A Crack in Time Review

  Wauw, daar was die dan eindelijk: Uncharted 2: Among Thieves. Boem! Daar was die: Call of Duty Modern Warfare 2. Maar, spoel de tijd eens terug, want Ratchet & Clank: A Crack in Time kwam ook nog tussendoor. Kan dit kleurrijke avonturen game het opnemen tegen dit soort toppers van een ander kaliber?

  Ratchet & Clank: A Crack in Time Nieuws

  Nieuwe trailer Ratchet & Clank film gelanceerd

  Gramercy pictures, Rainmaker en Blockade entertainment hebben de nieuwste trailer voor de Ratchet & clank film gelanceerd. De film over de lombax en de robot verschijnt in april 2016. Wanneer je de trailer ziet belooft de film een feest voor de fans te worden!

  De 10 beste duo's in games

  Games speel je vaak niet alleen. Of je nu gamet via internet en daar spelers ontmoet, of een verhaal doorspeelt met computergestuurde companen; je wordt altijd wel vergezeld. Er zijn daarom ook een aantal legendarisch duo's in games te vinden, die elkaar helpen wanneer het nodig is en elkaar nooit in de steek laten. Hier vind je een top 10 van de beste duo's in de geschiedenis van games.

  Ratchet & Clank krijgen eigen film in 2015

  Ontwikkelaar Insomniac Games heeft onthuld dat er een film van het bekende duo Ratchet & Clank wordt gemaakt. De productie en het schrijven van de film is sinds kort begonnen en de film staat nu gepland voor 2015.

  Insomniac nog lang niet klaar met Ratchet & Clank

  Ted Price, CEO van Insomniac Games, maakt in een interview bekend nog lang niet klaar te zijn met de Ratchet & Clank serie. Het experimenteren zal door blijven gaan, aldus de ontwikkelaar.

  Bundels van Resistance en Ratchet & Clank naar Europa op 22 juli

  Ontwikkelaar Insomniac bevestigt via Twitter dat de eerder aangekondigde bundels van zowel Resistance als Ratchet & Clank op 22 juli in Europa zullen verschijnen. Dezelfde datum dus als in Amerika.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.