Ratchet and Clank: Rift Apart Artikelen

  PS5 games kopen? Hier kun je ze pre-orderen!

  Nu de PlayStation 5 officieel uit de doeken is gedaan, is het ook mogelijk om alvast PS5 games te kopen. Je kunt alvast pre-orders plaatsen voor de nieuwste games op de next-gen console. In ons overzicht kun je makkelijk alvast de games kopen die je wilt.

  De beste gamescom 2020 games tot nu toe!

  Met Opening Night Live als grote aftrap van gamescom 2020 staat er weer een fantastisch evenement op de planning. De show begint vanavond, maar voor het grote, digitale gamescom evenement zijn al veel games onthuld. Wij zetten de beste gamescom 2020 games tot nu toe op een rij.

  De beste game onthullingen van 2020 tot nu toe

  Het jaar is alweer door de helft en dus staan we is het tijd om de beste game onthullingen van 2020 op een rijtje te zetten. Het is een jaar zonder E3, een jaar met corona en een jaar waarin grote titels zich in een rap tempo afwisselen. De beste game onthullingen van 2020 tot nu zetten we voor jou op een rij.

  Stap voor stap: alle PS5 reveal event aankondigingen en PlayStation 5 details

  Het PS5 reveal event heeft vandaag officieel plaatsgevonden en bracht een scala aan nieuwe informatie met zich mee. Wat is er allemaal precies aangekondigd? Wij zetten alles stap voor stap voor je op een rij.

  Alle PS5 exclusive games op een rij

  Nu de PlayStation 5 officieel uit de doeken is gedaan, is het tijd om een kijkje te nemen in het portfolio van Sony. De grote consolemaker heeft een aantal games op de planning staan die exclusief op de console verschijnen. Dit zijn alle PS5 exclusive games op een rij.

  Ratchet and Clank: Rift Apart Nieuws

  PS5 exclusives details voor 2021 onthuld

  In een PS5 YouTube-video is er bevestigd wanneer verschillende PS5 exclusives uit zullen komen. We hebben het hier over onder andere Gran Turismo 7, Ratchet & Clank: Rift Apart en Horizon: Forbidden West. De trailer gaat gepaard met wat beelden van de game, waaronder de release te lezen is.

  Ratchet and Clank Rift Apart wordt een PS5 exclusive

  Al een hele tijd geleden werd Ratchet and Clank: Rift Apart groots uit de doeken gedaan. Een fan vroeg zich af of de game ook naar de PlayStation 4 komt, maar dat gaat niet gebeuren. Rift Apart is een PS5 exclusive.

  Ratchet & Clank Rift Apart krijgt 60FPS optie

  Tijdens de Opening Night van Gamescom kregen we een lange speelsessie van Ratchet & Clank voorgeschoteld die de kracht van de PS5 en de SSD liet zien. Na afloop liet Insomniac Games weten dat de game ook een optie zal krijgen om op 60 FPS te spelen.

  Ratchet & Clank Rift Apart gameplay en releasewindow onthuld

  Dat er Ratchet & Clank: Rift Apart beelden tijdens gamescom Opening Night Live 2020 zouden komen, was al bekend. Wat we nog niet wisten is dat de beelden zoveel toffe actie zouden tonen. De game toont te kracht van de PS5 met naadloze actie. Ook is meer over de release bekendgemaakt, namelijk dat de game in de PS5 releasewindow uitkomt.

  Ratchet & Clank Rift Apart PS5 gameplay in aantocht

  Geoff Keighley heeft via Twitter bekendgemaakt dat Ratchet & Clank Rift Apart voor donderdagavond tijdens gamescom Opening Night Live op de planning staat. Tijdens de show zal een uitgebreide gameplay-demo getoond worden. Het betreft hoogstwaarschijnlijk dezelfde demo als tijdens het PS5 evenement, maar dan met veel meer duidelijkheid!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.