Ratchet and Clank: Rift Apart Artikelen

  Top 10 next-gen games om naar uit te kijken

  Steeds meer mensen weten een next-gen console te bemachtigen. Hoewel de Xbox Series X en de PlayStation 5 nog steeds moeilijk te krijgen zijn wereldwijd, staan er wel al een aantal hele vette titels in de wachtrij voor de consoles. Wij hebben een lijstje gemaakt voor jullie waarin wij onze top 10 aankomende next-gen games bespreken.

  De 10 beste action adventure games 2021 die je niet mag missen!

  Door het coronavirus hebben ontwikkelaars het moeilijk gehad, maar toch zijn ze vanuit huis hard aan het werk geweest om onze nieuwe avonturen te leveren. Dit jaar kunnen we helemaal ronddwalen in nieuwe werelden. De 10 beste action adventure games 2021 mag je dan ook niet missen!

  De 10 beste shooters 2021 die je niet mag missen

  2020 was al een topjaar als het gaat om games, maar het ziet ernaar uit dat 2021 daar nog eens overheen gaat. Liefhebbers van shooters hebben ook genoeg toppers om naar uit te kijken. Dit zijn de 10 beste shooters die je niet mag missen in 2021!

  Top 5 The Game Awards 2020 voorspellingen

  The Game Awards 2020 staan om de hoek en er worden alweer een hoop voorspellingen gemaakt over wat we kunnen verwachten. Zoals ieder jaar zal er ook bij deze editie van The Game Awards een hoop aangekondigd worden. Games, updates en allerlei andere dingen die met gamen te maken hebben. Wij gaan in dit artikel onze top 5 voorspellingen af voor The Game Awards 2020.

  PS5 games kopen? Hier kun je ze pre-orderen!

  Nu de PlayStation 5 officieel uit de doeken is gedaan, is het ook mogelijk om alvast PS5 games te kopen. Je kunt alvast pre-orders plaatsen voor de nieuwste games op de next-gen console. In ons overzicht kun je makkelijk alvast de games kopen die je wilt.

  Ratchet and Clank: Rift Apart Nieuws

  PS5 exclusive Ratchet & Clank Rift Apart releasedatum en pre-order onthuld

  Ratchet & Clank is misschien wel de meest geanticipeerde game voor de PlayStation 5 van het moment. De game had tot voor kort nog geen releasedatum, maar dat is met een nieuwe trailer veranderd. De game komt uit op 11 juni 2021!

  PS5 exclusives details voor 2021 onthuld

  In een PS5 YouTube-video is er bevestigd wanneer verschillende PS5 exclusives uit zullen komen. We hebben het hier over onder andere Gran Turismo 7, Ratchet & Clank: Rift Apart en Horizon: Forbidden West. De trailer gaat gepaard met wat beelden van de game, waaronder de release te lezen is.

  Ratchet and Clank Rift Apart wordt een PS5 exclusive

  Al een hele tijd geleden werd Ratchet and Clank: Rift Apart groots uit de doeken gedaan. Een fan vroeg zich af of de game ook naar de PlayStation 4 komt, maar dat gaat niet gebeuren. Rift Apart is een PS5 exclusive.

  Ratchet & Clank Rift Apart krijgt 60FPS optie

  Tijdens de Opening Night van Gamescom kregen we een lange speelsessie van Ratchet & Clank voorgeschoteld die de kracht van de PS5 en de SSD liet zien. Na afloop liet Insomniac Games weten dat de game ook een optie zal krijgen om op 60 FPS te spelen.

  Ratchet & Clank Rift Apart gameplay en releasewindow onthuld

  Dat er Ratchet & Clank: Rift Apart beelden tijdens gamescom Opening Night Live 2020 zouden komen, was al bekend. Wat we nog niet wisten is dat de beelden zoveel toffe actie zouden tonen. De game toont te kracht van de PS5 met naadloze actie. Ook is meer over de release bekendgemaakt, namelijk dat de game in de PS5 releasewindow uitkomt.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.