Rare Replay

  Uitgebracht voor Xbox One

  Genres: Avontuur & platformer

  Gemaakt door Rare en uitgegeven door Microsoft Studios

  9.5

  Rare Replay Artikelen

  Top 10 moeilijkste retro hardcore games

  Als jij van een beetje uitdaging houdt zijn deze games uit het verleden perfect voor jou. Dit is een lijstje van de moeilijkste retro hardcore games.

  Microsoft op Nintendo Switch - Welke games willen wij nog meer zien?

  Cuphead komt naar Nintendo Switch en brengt Xbox Live functionaliteit met zich mee. Een onverwachte zet, maar het lijkt erop dat Microsoft op Nintendo Switch in de toekomst niet gek meer is. In een tweet van Russell Holly, redacteur voor Androidcentral, wordt duidelijk dat we in de toekomst meer games mogen verwachten.

  April Fools! - De grappigste games ooit gemaakt

  Het is 1 april en dat is uiteraard de dag van de grappen. Hoewel het altijd goed is om lachend door het leven te gaan, is dit blijkbaar de dag om je even extra te bescheuren. Vandaar dat wij een lijst hebben gemaakt met de grappigste games die er ooit zijn gemaakt. Deze games toveren gegarandeerd een lach op jouw gezicht.

  Wat is jouw favoriete RARE game? - XGN Doe Mee

  Met de release van Sea of Thieves achter ons is de XGN Doe Mee benieuwd naar jullie favoriete RARE game. En daar zijn er nogal wat van uitgekomen. Welkom bij de XGN Doe Mee!

  Rare Replay Review - Een zeldzaam goede prestatie

  Rare bestaat 30 jaar en dat mag gevierd worden met een feestje. De ontwikkelaar is niet gierig en pakt groots uit: 30 games voor 30 euro. Dat is in een notendop wat Rare Replay aanbiedt. In deze Rare Replay review lees je dat dat niet verkeerd is!

  Rare Replay Nieuws

  Xbox Live Deals - Battlefield, Halo en Star Wars

  De wekelijkse Xbox Live deals zijn weer bekend. Deze week is de lijst enorm lang met ook veel titels voor de Xbox 360 in de uitverkoop. Vooral de Battlefield Xbox Live deals voor zowel Xbox One als 360 kan je niet laten gaan als je een van de consoles bezit.

  Rare Replay Wii U versie komt niet uit volgens Rare

  De Rare Replay Wii U versie komt niet uit. Eerder gingen er geruchten dat Rare Replay een Wii U release zou krijgen, maar deze geruchten zijn nu ontkracht.

  Goede Rare Replay verkoop - op nummer 1 in de UK Charts

  In het Verenigd Koningkrijk is de Rare Replay verkoop zo goed, dat de game daar op nummer 1 is binnengekomen in de UK charts. Daarmee is het de eerste Xbox One exclusive die op nummer 1 is binnengekomen.

  Dit zijn alle games in Rare Replay - 30 games voor 30 euro

  Microsoft en RARE kondigde tijdens de E3-persconferentie van gisteren Rare Replay aan, een verzameling van 30 jaar aan RARE games. Nu zijn alle games in Rare Replay en de prijs van de game bekendgemaakt.

  Rare Replay release officieel aangekondigd

  Er gingen eerder al geruchten, maar het is nu toch echt bevestigd. Microsoft en RARE hebben tijdens hun persconferentie op E3 2015 officieel de RARE Replay release aangekondigd.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.