Rainbow Six Extraction

  Uitgebracht voor Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4, PlayStation 5 & PC

  Genres: Shooter & first-person shooter

  Gemaakt door Ubisoft Montreal en uitgegeven door Ubisoft

  Rainbow Six Extraction Artikelen

  Top 10 beste E3 2021 PC games - Toppers voor de PC!

  Tijdens E3 2021 hebben we een tsunami aan games voorbij zien komen, waarvan er verrassend veel ook op PC uitkomen. Dit zijn de top 10 beste PC games die op de E3 getoond zijn!

  De top 10 beste E3 2021 trailers

  De E3 2021 zat boordevol toffe onthullingen, wereldpremières. interviews en meer. Natuurlijk zagen we het meeste voorbij komen in de vorm van trailers en daarvan hebben wij nu een selectie gemaakt. Dit is de top 10 beste E3 2021 game trailers!

  Top 10 beste E3 2021 PS5 games - Klappers op de PlayStation 5

  E3 is alweer achter de rug, maar gelukkig kunnen we nog genieten van allen aankondigingen die wij hebben mogen meemaken. In dit artikel lees jij over de beste PS5 games die tijdens E3 2021 zijn aangekondigd. Natuurlijk kun je sommige van deze titels ook op andere platforms spelen, maar wie wilt er nou geen nieuwe PS5 game.

  Top 10 beste E3 2021 gameplay trailers

  Het liefste zie je van aankomende games natuurlijk altijd gameplay trailers in plaats van CGI trailers. Gelukkig is er op E3 2021 weer meer dan genoeg gameplay van aankomende titels getoond. Check hieronder de top 10 beste E3 2021 gameplay trailers.

  De beste E3 games voor 2021 - Een heerlijk najaar op komst

  E3 ligt alweer achter de rug, maar gelukkig kunnen we nog genieten van de nasleep van dit geweldige evenement. Zo zijn er talloze nieuwe titels aangekondigd, hebben we veel updates langs zien komen en waren er ook wat teleurstellingen hier en daar. In dit artikel lees je over de beste E3 games voor 2021.

  Rainbow Six Extraction Nieuws

  Ubisoft onhult Rainbow Six Extraction release op E3 2021!

  Het heeft even geduurd, maar op de Ubisoft Forward heeft de Franse uitgever eindelijk meer informatie gedeeld over Rainbow Six Extraction. Tijdens de E3 2021 show kwamen de eerste beelden voorbij en is de release voor de shooter uit de doeken gedaan.

  Rainbow Six Quarantine krijgt officieel nieuwe naam

  De geruchten dat Rainbow Six: Quarantine anders genoemd ging worden, waren er al enige tijd. Eerst leek het zo te zijn dat de nieuwe naam Rainbow Six: Parasite ging worden, maar daar is nu verschil in gekomen nadat Ubisoft officieel de naamswijziging heeft bekendgemaakt. Op 12 juni krijgen we meer te zien van het nieuwe Rainbow Six Extraction.

  E3 2021 - Alle details op een rij

  E3 is een drukke tijd. Het kan lastig zijn om al het nieuws bij te houden. Daarom hebben we dit handige overzicht voor jullie gemaakt dat tijdens E3 constant bijgewerkt wordt.

  Ubisoft Forward show op E3 2021 toont nieuwe Rainbow Six game

  Nog één weekje wachten en dan gaat E3 2021 van start. Uitgevers maken nu al meer bekend, zo weten we wat we ongeveer gaan zien op de Ubisoft Forward. Het hoofdgerecht tijdens de presentatie zal de nieuwe Rainbow Six zijn.

  Rainbow Six: Parasite gameplay gelekt

  Ruim een uur aan gameplay van Rainbow Six: Parasite is online gepost door een streamer. Hij en meerdere andere kregen toegang tot een technische test van Ubisoft. Volgens de streamer zelf had hij gewoon toestemming, maar de andere testers beweren anders.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.