Rain

  Uitgebracht voor PlayStation 3

  Genres: Platformer & role-playing

  Gemaakt door Acquire & Sony Computer Entertainment Japan en uitgegeven door Sony Computer Entertainment

  9.0

  Rain Artikelen

  Top 7 meest regenachtige games

  Naar aanleiding van het 'prachtige' weer van vandaag, gingen onze gedachten automatisch naar regen in games. Welke games maken een kunst van regen of gebruiken het element op een speciale manier? Wij gingen op zoek.

  De games met de beste weerseffecten

  Waarschijnlijk is iedereen net bijgekomen van het gekke weer afgelopen week, compleet met stormen en ongelukken. Games weten deze stormen soms net zo goed te simuleren als in het echte leven, soms nog wel beter. Dit zijn de games met de beste weerseffecten.

  PlayStation Store Update - Rain & Beyond: Two Souls demo

  Het moment is daar! Tijd voor al weer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooi dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel, neem dan een kijkje hieronder waar we de hoogtepunten voor je uitlichten.

  Rain Review

  De wereld gezien door de ogen van een kind is een apart iets. Alles lijkt groter en gevaarlijker dan het in werkelijkheid is, en termen als alleen of verdwaald zijn krijgen een nieuwe dimensie. Het is onderdeel van de onschuld van een kind. Iemand in dit stadium van zijn leven vertrouwt alleen de warmte van zijn eigen huis en ouders en de onschuld van andere leeftijdsgenoten. Het ontwikkelteam achter de PlayStation 3-exclusieve Rain wil die kijk op de wereld vastleggen in zijn nieuwste game. Hierin belanden een jongen en meisje in een duistere wereld en proberen wanhopig hun weg naar huis te vinden.

  Rain Nieuws

  Rain druppelt 2 oktober binnen

  Rain, de ambitieuze avonturen game, van Sony Computer Entertainment Japan, heeft een releasedatum gekregen. Vanaf 2 oktober kunnen we aan de slag met deze exclusieve PlayStation titel.

  Sony hoopt met Rain weer een groot succes te behalen

  Na de enorme downloadbare hits Journey en The Unfinished Swan hoopt Sony met Rain een vergelijkbaar succes te behalen.

  Exclusieve PlayStation titel Rain laat spelers zich onzeker voelen

  Emoties opwekken bij het spelen van een game is niet makkelijk. Lukt het je toch, dan kan je helemaal worden opgezogen in het spelen van een game.

  PSN-game Rain onthuld met onzichtbare man in de hoofdrol

  De derde nieuwe game die Sony voor ons in petto had voor de persconferentie tijdens de Gamescom is Rain. Deze titel zal op het PlayStation Network verschijnen.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.