RAGE 2 Nieuws

  Rage 2 DLC kalender voor 2019 bekendgemaakt

  Wanneer je het verhaal van Rage 2 hebt uitgespeeld hoef je het spel niet in de kast op te bergen. Bethesda heeft namelijk een roadmap online geplaatst waarop te zien is wat er de komende maanden aan DLC naar Rage 2 toekomt.

  Nieuwe Bethesda games komen allemaal naar Steam

  Er komen tegenwoordig steeds meer digitale winkels waarin je games kan kopen. Sommige uitgevers bieden ze alleen aan in hun eigen store. Bethesda heeft nu laten weten dat nieuwe Bethesda games gewoon naar Steam komen. Het bedrijf doet deze aankondiging op Twitter.

  Far Cry New Dawn gameplay belachelijk gemaakt door RAGE 2

  Op Twitter spot Bethesda met de Far Cry New Dawn gameplay. Het begon toen het Twitter-account van RAGE 2 een foto plaatste die wel verdacht veel lijkt op de cover art van Far Cry New Dawn. Zo gebruiken beide foto's de kleur roze.

  RAGE 2 releasedatum onthuld tijdens de Game Awards

  De RAGE 2 releasedatum is bekendgemaakt door middel van een nieuwe trailer. Tijdens de Game Awards werd de nieuwe trailer getoond die niet alleen de releasedatum bracht, maar ook veel nieuwe gameplay. Ook werden de vele locaties van de game getoond.

  Nieuwe Rage 2 gameplay getoond tijdens QuakeCon 2018

  Tijdens QuakeCon 2018 is er meer Rage 2 gameplay getoond. De beelden laten meer zien van de wereld waarin Rage 2 zich afspeelt, evenals het de wapens, de diverse facties en het schietsysteem.

  Nieuwe RAGE 2 beelden en collector's edition getoond tijdens Bethesda E3 persconferentie

  Bethesda kwam tijdens de E3 presentatie met nieuwe RAGE 2 beelden. In de trailer konden we kennis maken met wapens, vijanden en de verrotte wereld van RAGE 2.

  Bekijk hier de Bethesda E3 2018 livestream vanaf 03.30 uur

  De Bethesda E3 2018 livestream begint vanavond om 03.30 uur. Midden in de nacht zal de uitgever haar nieuwste games uit de doeken doen met wellicht nog enkele verrassingen.

  Rage 2 gameplay bevat geen loot boxen volgens makers

  De Rage 2 gameplay zal geen loot boxen bevatten. Om spelers toch langer geinteresseerd te houden, komt er wel iets ter vervanging. Wat de post-launch content precies inhoud is nog in mysterie gehuld.

  Rage 2 details bekend - Setting, gameplay, wapens en E3

  Bethesda heeft een hoop om te delen over Rage 2. Hoewel de game vroegtijdig al lekte, is er nu een stuk meer bekend. Zo zijn er heel veel Rage 2 details onthuld over de setting, gameplay en wapens.

  Rage 2 trailer toont eerste gameplay en een heleboel toffe actie

  Dat Rage 2 aangekondigd zou worden, was tot vorige week een verrassing. Er zijn nu meerdere trailers verschenen binnen een korte tijd. Vandaag kunnen we genieten van een Rage 2 trailer die lekker wat gameplay toont.

  Rage 2 trailer bevestigt officieel het bestaan van de game

  De Rage 2 trailer is officieel en dus is de kogel is door de kerk. Rage 2 bestaat echt en is nu in de maak bij Bethesda. De trailer geeft een eerste indruk van het spel.

  Teaser van Rage 2 trailer al gelekt - Later vandaag meer

  Een eerste Rage 2 trailer verschijnt vandaag online. Na flink wat teasen door Bethesda is er zelfs al een deel van de trailer gelekt. De beelden beloven in ieder geval een spektakel.

  Rage 2 release lijkt na Bethesda teasers onvermijdelijk

  Een Rage 2 release lijkt zo goed als zeker. Uitgever Bethesda is zelf druk bezig met het teasen van een potentieel vervolg. Officieel bestaat de game nog niet, maar een onthulling op de E3 lijkt er aan te komen.

  Doom 4 krijgt nieuwe versie, RAGE 2 geschrapt

  Bethesda heeft bevestigd dat er een 'nieuwe versie' van Doom 4 in ontwikkeling is, waarschijnlijk voor de volgende generatie consoles. De plannen voor RAGE 2 zijn helaas geschrapt.

  Bethesda is RAGE niet vergeten

  Afgelopen jaar bracht ontwikkelaar id Software haar eerste nieuwe game in jaren uit. RAGE kon op goede cijfers rekenen, maar de verkopen waren minder indrukwekkend. Toch geeft uitgever Bethesda de hoop niet op.

  RAGE 2 'zeer waarschijnlijk', maar niet voor Wii U

  Ontwikkelaar id Software heeft aangegeven dat er hoogstwaarschijnlijk een vervolg op de shooter RAGE gaat komen, maar niet op de Wii U.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.