RAGE

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Actie, avontuur, shooter & first-person shooter

  Gemaakt door id Software en uitgegeven door Bethesda Softworks & id Software

  8.5

  RAGE Artikelen

  Opinie: Waarom RAGE de beste shooter van de vorige generatie is

  Iedereen weet het. Shooters spelen lekkerder op pc. Als consolegamer had ik me daar in 2011 al lang bij neergelegd. Tot de dag dat ik RAGE speelde, de game die alle andere first-person shooters voor mij heeft verpest.

  Top 10 beste postapocalyptische games

  Op 10 november komt Fallout 4 uit. In een postapocalyptische wereld ga je op avontuur en kom je de gekste gemuteerde wezens tegen. Het postapocalyptische thema is geen nieuw verschijnsel: veel games naast de Fallout franchise hebben sinds de jaren ’80 hebben een postapocalyptisch sfeer. De top 10 beste postapocalyptische games hebben we hier voor je opgesteld.

  RAGE - The Scorchers Review

  Na een lange en moeilijke ontwikkelperiode verscheen in 2011 de game RAGE, van ontwikkelaar id Software. Meer dan veertien maanden later verschijnt de eerste downloadbare content (DLC) voor de titel. Is het pakket The Scorchers het wachten waard?

  Wekelijkse Xbox Live Update - jagen, dansen, scheuren en schieten

  Zo aan het einde van het jaar gebeurt er betrekkelijk weinig op Xbox Live. Toch gaan we de nieuwe content voor jullie bij langs.

  RAGE Review

  Drie bloeddorstige mutanten rennen vliegensvlug op ons af. Zonder te aarzelen trekken we ons wapen en schieten er één door het hoofd. De tweede wordt neergehaald door een vlijmscherpe boemerang en de derde ontploft in duizend stukken door een wel gemikte granaat. Een welbekend tafereel in de nieuwe ambitieuze game RAGE.

  RAGE Nieuws

  Doom 4 krijgt nieuwe versie, RAGE 2 geschrapt

  Bethesda heeft bevestigd dat er een 'nieuwe versie' van Doom 4 in ontwikkeling is, waarschijnlijk voor de volgende generatie consoles. De plannen voor RAGE 2 zijn helaas geschrapt.

  Nieuwe DLC RAGE komt vandaag en morgen beschikbaar

  De nieuwe uitbreiding voor de game RAGE komt vandaag beschikbaar voor de Xbox 360 en PC, en morgen voor de PlayStation 3.

  Nieuwe DLC voor RAGE verschijnt volgende week

  The Scorchers uitbreiding bevat een hoop nieuwe content voor RAGE. Zo kom je nieuwe wapens, gebieden, minigames en vijanden tegen tijdens dit nieuwe avontuur.

  Binnenkort aankondiging Rage DLC?

  Sam Willits, studio director bij ontwikkelaar id Software, heeft laten weten dat fans binnenkort mogen uitkijken naar nieuws omtrent de shooter RAGE.

  Mogelijk nieuwe RAGE DLC onderweg

  Het Europese ratingbureau PEGI heeft een beoordeling geplakt aan RAGE: The Scorchers. Het is nog niet duidelijk wat The Scorchers precies is, maar mogelijk gaat het hier om nieuwe downloadbare content voor RAGE

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.