R.U.S.E.

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Gemaakt door Eugen Systems en uitgegeven door Eugen Systems

  8.5

  R.U.S.E. Artikelen

  R.U.S.E. Review

  Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd er heel wat valse informatie uitgewisseld tussen de Duitsers en de geallieerden. Ontwikkelaar Eugen Systems probeert dit fenomeen weer te geven in R.U.S.E.. Zijn ze in hun opzet geslaagd?

  R.U.S.E. Preview

  Toen R.U.S.E. werd aangekondigd was het plan nog deze begin dit jaar uit te brengen. Het spel heeft dus wat uitstel gekend, maar dat lijkt juist heel goed geweest te zijn. Nu komt de game namelijk ongeveer gelijk met de PlayStation Move uit en dat komt deze RTS-titel zeker ten goede.

  R.U.S.E. Nieuws

  Xbox One Backwards Compatibility lijst brengt Dante's Inferno en RUSE

  De Xbox One Backwards Compatibility lijst is gegegroeid met de toevoeging van twee nieuwe games. Dante's Inferno en RUSE zijn vanaf nu te spelen als je de gamedisk in je Xbox One steekt. Daar blijft het alleen niet bij voor Dante's Inferno.

  Xbox Live Marketplace kortingen tot 93%

  Het is weer uitverkoop op de Xbox Live Marketplace voor de Xbox 360. Vanaf vandaag zijn op Xbox Live aanbiedingen te vinden waarvan de kortingspercentages aardig in de buurt komen bij die van Steam. De kortingen van de sale op 18 februari zijn alleen van kracht op deze datum. De andere kortingen zijn nu ook al geldig maar lopen tot 25 februari.

  Ubisoft week op Steam, veel kortingen

  Het is Ubisoft week op Steam en drie keer raden wiens games je dan met dikke korting kunt kopen. Juist, die van Ubisoft!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.